Έκρηξη σε εργοστάσιο: Φρικτός θάνατος για 3 εργαζόμενους στα Γρεβενά (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Έκρηξη σε εργοστάσιο: Φρικτός θάνατος για 3 εργαζόμενους στα Γρεβενά (ΦΩΤΟ)

Οι άτυχοι εργαζόμενοι του εργοστασίου, που βρίσκεται στην Ιτέα Γρεβενών ήταν αγνοούμενοι από την στιγμή της έκρηξης που ισοπέδωσε την μονάδα παραγωγής το πρωί της Δευτέρας (21-03-2022), και σύμφωνα με τις μαρτυρίες του Πύραρχου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών, είχαν εντοπιστεί κομμάτια από σάρκες...

 Η έκρηξη έγινε αισθητή ακόμη και στην πόλη των Γρεβενών που απέχει περίπου 30 χιλιόμετρα. Τα φερτά υλικά εκσφενδονίστηκαν εκατοντάδες μέτρα με τους τοπικούς φορείς να αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι τσιμεντοκολώνες βρέθηκαν 400 μέτρα πιο μακριά από την εταιρεία ΕΛΤΕΚ.

Νεκροί είναι ο Ζήσης Αποστολίδης 33 ετών από τα Γρεβενά, ο Κωνσταντίνος Ορφανίδης 36 ετών από τη Δήμητρα Γρεβενών και ο 46χρονος Χαράλαμπος Κικίδης από τον Πολύμυλο Κοζάνης: 

Η εταιρεία ΕΛΤΕΚ με ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει τον θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο στα Γρεβενά, κατά τη διάρκεια ατυχήματος.

Όπως τονίζει:

«Είμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε το θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο μας στα Γρεβενά, κατά τη διάρκεια ατυχήματος στη γραμμή παραγωγής της μονάδας» αναφέρει στην ανακοίνωση η εταιρεία και προσθέτει:

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε την οδύνη μας για το χαμό των συναδέλφων μας και να εκφράσουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας προς τους οικείους τους.

Αυτή τη στιγμή οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των θανόντων, με τις οποίες είμαστε σε επικοινωνία από την πρώτη στιγμή. Η εταιρεία μας θα σταθεί δίπλα τους με κάθε τρόπο, έμπρακτα και ηθικά.

Οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος εξακολουθούν να τελούν υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές, με τις οποίες η εταιρεία μας συνεργάζεται πλήρως».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA