Δολοφονία 9χρονης: Με ΜΑΤ, δεκάδες πάνοπλους αστυνομικούς και αλεξίσφαιρο στην Ανακρίτρια Αθηνών η Ρούλα Πισπιρίγκου - Δεν ομολόγησε και αρνήθηκε τα πάντα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δολοφονία 9χρονης: Με ΜΑΤ, δεκάδες πάνοπλους αστυνομικούς και αλεξίσφαιρο στην Ανακρίτρια Αθηνών η Ρούλα Πισπιρίγκου - Δεν ομολόγησε και αρνήθηκε τα πάντα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Με πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε την Πέμπτη (31-03-2022) στα Δικαστήρια Αθηνών και στο Ανακριτικό γραφείο η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας...

Αστυνομικοί των ΜΑΤ και πάνοπλοι αστυνομικοί έκαναν κλοιό με τις ασπίδες γύρω από την φερόμενη παιδοκτόνο, η οποία μεταφέρθηκε πεζή από την Εισαγγελία Αθηνών στο γραφείο της 18ης Ανακρίτριας Αθηνών.

Το EviaZoom.gr βρέθηκε στα Δικαστήρια Αθηνών.

«Ο άντρας σου το ήξερε;», «γιατί τα σκότωσες τα παιδιά;», φώναζε κόσμος που δεν μπορούσε να την πλησιάσει. Οι αστυνομικοί των ΜΑΤ αναγκάστηκαν να φτιάξουν γύρο της έναν κλοιό με τις ασπίδες τους, ενώ η 33χρονη έκρυβε το πρόσωπό της με μια τεράστια κουκούλα και φορούσε και αλεξίσφαιρο.

Για την ιστορία η Ρούλα Πισπιρίγκου όχι μόνο δεν ομολόγησε αλλά αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες σε βάρος της, τονίζοντας μάλιστα ότι δεν γνωρίζει καν την ουσία κεταμίνη. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί εντός 5 ημερών και μέχρι τότε θα είναι κρατούμενη στη ΓΑΔΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA