Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Νέο θρίλερ με την ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας - Με ρυθμούς «χελώνας» οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ και της Εισαγγελίας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Νέο θρίλερ με την ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας - Με ρυθμούς «χελώνας» οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ και της Εισαγγελίας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Με ρυθμούς «χελώνας» προχωρούν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ και της Εισαγγελίας για τον μυστήριο θάνατο των τριών μικρών αδερφών στη Πάτρα...

Την ίδια ώρα γνωστοποιήθηκε την Δευτέρα (28-03-2022) στην εκπομπή του STAR, «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι βρέθηκε ουσία στον οργανισμό της μικρής Τζωρτζίνας, για την οποία ο ιατροδικαστής ζήτησε περαιτέρω έρευνα από ειδικό εργαστήριο της Θεσσαλονίκης.

Η συγκεκριμένη ουσία βρίσκεται σε ένα σκεύασμα που χρησιμοποιείται στα νοσοκομεία, αλλά μπορεί κάποιος να την προμηθευτεί και από το φαρμακείο.

Αυτό που θέλει να διαπιστώσει ο ιατροδικαστής είναι σε τι ποσότητα υπήρχε αυτή η ουσία στον οργανισμό του κοριτσιού. Μάλιστα, οι πληροφορίες του καναλιού και του δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη ουσία δεν ήταν μέσα στη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε η Τζωρτζίνα.

Τα αποτελέσματα από τη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βγουν έως την Πέμπτη, με τους ειδικούς να λύνουν το μυστήριο με την φαρμακευτική ουσία ενώ ενδεχομένως να προκύψουν και άλλα ευρήματα από την εξέταση που θα βοηθήσουν τις έρευνες για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών της Πάτρας.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA