Θάνατος τριών αδερφών στην Πάτρα: Διαιτητής και ..γιατρός ομάδας η μητέρα που κατηγορείται επίσημα ως παιδοκτόνος - Τερματοφύλακας ο σύζυγος της - «Πρωτοσέλιδο» και ο γάμος τους σε τοπικές εφημερίδες και ιστοσελίδες (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θάνατος τριών αδερφών στην Πάτρα: Διαιτητής και ..γιατρός ομάδας η μητέρα που κατηγορείται επίσημα ως παιδοκτόνος - Τερματοφύλακας ο σύζυγος της - «Πρωτοσέλιδο» και ο γάμος τους σε τοπικές εφημερίδες και ιστοσελίδες (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πασίγνωστοι και με πολλές γνωριμίες ήταν στη Πάτρα ο 30χρονος Μάνος και η 33χρονη Ρούλα που συνελήφθη, -προς το παρών μόνο αυτή-, την Τετάρτη (30-03-2022) από την Ασφάλεια Αττικής για ανθρωποκτονία από πρόθεση, προς το παρών, μόνο για τον θάνατο της 9χρονης κόρης τους την ώρα που ερευνάται και ο θάνατος των δύο μικρότερων παιδιών της (δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα με την σύλληψη της)...

Η κατηγορούμενη επίσημα ως παιδοκτόνος ήταν διαιτητής στα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Πάτρας, ενώ αργότερα είχε προσληφθεί σε ποδοσφαιρική τοπική ομάδα της περιοχής ως ...γιατρός της ομάδας. Παράλληλα και ο άνδρας της Μάνος ήταν τερματοφύλακας τοπικής ομάδας της Πάτρας.

Παράλληλα ο γάμος τους είχε γίνει και «πρωτοσέλιδο» στις τοπικές εφημερίδες και τοπικά μέσα ενημέρωσης που έσταζαν «μέλι» για το ζευγάρι.... Ένας έρωτας που έβαλε «Γκολ στην Ευτυχία!», ανέφερε χαρακτηριστικά η τοπική εφημερίδα «Η Γνώμη» δημοσιεύοντας πολλές στιγμές από τον γάμο τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA