Βραβεία Όσκαρ 2022: Το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ, η «δημόσια συγγνώμη» και ο κίνδυνος να χάσει το βραβείο που κέρδισε (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βραβεία Όσκαρ 2022: Το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ, η «δημόσια συγγνώμη» και ο κίνδυνος να χάσει το βραβείο που κέρδισε (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Παγκόσμιο σάλο έχει προκαλέσει το περιστατικό με τον ηθοποιό Γουίλ Σμιθ να επιτίθεται ζωντανά επί σκηνής στον Κρις Ροκ στην 94η τελετή απονομής Βραβείων Όσκαρ 2022...

Το πρωτοφανές αυτό περιστατικό στην ιστορία των Βραβείων Όσκαρ σημειώθηκε μετά από ένα σχόλιο που έκανε ο Κρις Ροκ για την σύζυγο του Γουίλ Σμιθ. Και δευτερόλεπτα λεπτά, ο Γουίλ Σμιθ σηκώθηκε από τη θέση του, ανέβηκε στη σκηνή, πλησίασε τον Κρις Ροκ και τον χαστούκισε σε παγκόσμια μετάδοση.

Όλα έγιναν ενώ ο Κρις Ροκ παρουσίαζε το Όσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ και άρχισε να αστειεύεται. Αρχικά, αναφέρθηκε στο ζευγάρι Χαβιέρ Μπαρδέμ – Πενέλοπε Κρουζ που ήταν και οι δυο υποψήφιοι και μετά πήγε στη σύζυγο του Γουίλ Σμιθ, χλευάζοντας το γεγονός πως είχε σχεδόν ξυρισμένο το κεφάλι της, όπως η Ντέμι Μουρ στο G.I. Jane. «Τζέντα, σε αγαπώ αλλά περιμένω το G. I. Jane 2» είπε ο Κρις Ροκ, με την Τζέντα Πίνκετ Σμιθ να μην κρύβει την ενόχλησή της.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο Γουίλ Σμιθ σηκώθηκε από τη θέση του, ανέβηκε στη σκηνή, πλησίασε τον Κρις Ροκ και τον χαστούκισε σε… παγκόσμια μετάδοση! Εξοργισμένος επέστρεψε στη θέση του, με τον Κρις Ροκ να του λέει πως ό,τι είπε ήταν απλά ένα αστείο αλλά ο Γουίλ Σμιθ του φώναζε να μην πιάνει στο γα@@@@νο στόμα του, το όνομα της γυναίκας του!
«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία» του αμερικανικού κινηματογράφου, είπε δακρυσμένος στη συνέχεια ο Γουίλ Σμιθ, καθώς παραλάμβανε το Όσκαρ Α΄ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στο φιλμ «Η μέθοδος Γουίλιαμς». «Η αγάπη σε εξωθεί να κάνεις τρελά πράγματα», προσπάθησε να δικαιολογηθεί για το περιστατικό με το χαστούκι στον Κρις Ροκ.

Η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών έχει αυστηρές οδηγίες στον κώδικα συμπεριφοράς της. Μια υψηλόβαθμη πηγή δήλωσε μετά το συμβάν:

«Πρόκειται ουσιαστικά για επίθεση. Όλοι ήταν τόσο σοκαρισμένοι στην αίθουσα, ήταν τόσο άβολα. Νομίζω ότι ο Γουίλ δεν θα ήθελε να δώσει πίσω το Όσκαρ του, αλλά ποιος ξέρει τι θα συμβεί τώρα».

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA