Χαλκίδα Οδός Αναπαύσεως: «Πάλεψε με τον ληστή, είχε αίμα στα χέρια και πέθανε από καρδιά...» - Αποκαλυπτική μαρτυρία στο EviaZoom.gr για την υπόθεση θανάτου του Κώστα Λεοντή μέσα στο ψιλικαντζίδικο του που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από την Αστυνομική Διεύθυνση - Διέφυγε ανενόχλητος ο άγνωστος ληστής, άκαρπες οι έρευνες της Ασφάλειας! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα Οδός Αναπαύσεως: «Πάλεψε με τον ληστή, είχε αίμα στα χέρια και πέθανε από καρδιά...» - Αποκαλυπτική μαρτυρία στο EviaZoom.gr για την υπόθεση θανάτου του Κώστα Λεοντή μέσα στο ψιλικαντζίδικο του που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από την Αστυνομική Διεύθυνση - Διέφυγε ανενόχλητος ο άγνωστος ληστής, άκαρπες οι έρευνες της Ασφάλειας! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες, γύρω από την υπόθεση θανάτου του Κώστα Λεοντή γνωστού και ως «Κοσμά», που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το EviaZoom.gr...

Ήταν τα ξημερώματα του Σαββάτου προς Κυριακή (26/27-02-2022) όταν ο 75χρονος Κώστας Λεοντής βρέθηκε να κείτεται νεκρός από την γυναίκα του μέσα στο ψιλικαντζίδικο που διατηρούσε ο 75χρονος, εδώ και πολλά χρόνια, στην οδό Αναπαύσεως στη Χαλκίδα, που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας.

Γειτόνισσα του μακαρίτη μίλησε αποκλειστικά στη κάμερα του EviaZoom.gr και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη όπου αποκάλυψε τα εξής:

«Ήρθε αντιμέτωπος με τον ληστή, πρέπει να παλέψανε γιατί απ΄'οτι μου είπε και ένας φίλος που τον είδε πρωί πρωί είχε λίγο αίμα στα χέρια, βασικά "έφυγε" από την καρδιά του... Τον είδε και μέσα από ένα τζάμι και η γυναίκα του, ένα χοντρό τζάμι πόρτας, από το οποίο δεν μπορούσε να διακρίνει ποιος ήταν και τι ήταν αλλά είδε έναν άνθρωπο να είναι στα χέρια με τον άνδρα της... Είμαστε χρόνια γείτονες. Εγώ είμαι 26 χρόνια εδώ και αυτός πρέπει να το έχει από τον πεθερό του χρόνια, πολλά χρόνια, και Κοσμάς λεγόταν ο πεθερός του έτσι είχε βγει το όνομα...».

Τελικά ο άγνωστος ληστής διέφυγε ανενόχλητος και οι έρευνες της Ασφάλειας Χαλκίδας, που διερευνά την υπόθεση, παραμένουν άκαρπες και ενώ ήδη έχουν περάσει αρκετά 24ωρα από το συμβάν.

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA