Φονικό στη Τήνο: Με 2 σφαίρες στο κεφάλι εκτέλεσε ο 90χρονος τον 52χρονο αγιογράφο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Φονικό στη Τήνο: Με 2 σφαίρες στο κεφάλι εκτέλεσε ο 90χρονος τον 52χρονο αγιογράφο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η δολοφονία του 52χρονου Σπύρου Μεταξά από έναν 90χρονο γείτονά του έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία στην Τήνο κι όχι μόνο...

Ο δράστης εμφανίζεται αμετανόητος για την πράξη του. Η δολοφονία που συγκλονίζει την Τήνο, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, έγινε για μια θέση πάρκινγκ, με τον 90χρονο να εκτελεί με την καραμπίνα του τον 52χρονο μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ο 52χρονος ήταν Διευθυντής της Σχολής Αγιογραφίας του Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας στην περιοχή Μανέλα στην Τήνο.

Ο 90χρονος δράστης:

 
Ωστόσο σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας ο 90χρονος είχε διαφορές με τον 50χρονο και λογομαχούσαν κατά καιρούς, στον οποίο μάλιστα ο ηλικιωμένος κατέθετε και συνεχώς μηνύσεις για ασήμαντες διαφορές. Μάλιστα είχε καταδικαστεί και για απόπειρα σωματικών βλαβών σε βάρος του 52χρονου τον οποίο σκότωσε στη συνέχεια. Ο 52χρονος από την πλευρά του είχε κάνει μήνυση για απόπειρα σωματικών βλαβών καθώς είχε προσπαθήσει να τον χτυπήσει με μαγκούρα.

Ο 52χρονος Σπύρος Μεταξάς:

Έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου με την καραμπίνα

Ο 52χρονος βγήκε από το σπίτι του για να μπει στο αυτοκίνητο, ενώ ο 90χρονος βρισκόταν στο μπαλκόνι και λογομάχησαν.

Τότε ο δράστης κατέβηκε και πλησίασε το θύμα σπάζοντας με το κοντάκι της καραμπίνας το τζαμί του αυτοκινήτου και στη συνέχεια τον πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές στο κεφάλι.

Ανάμεσα στις μηνύσεις που είχε καταθέσει ο 93χρονος στο θύμα ήταν ότι του δηλητηρίασε το πηγάδι και για αυτοδικία επειδή είχε τοποθετήσει κεραία στην ταράτσα.

Στον Εισαγγελέα και Ανακριτή Σύρου ο 90χρονος

Στη Σύρο έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας (11-04-2022), ο 90χρονος, ο οποίος αρχικά βγήκε από το πλοίο με τη συνοδεία αστυνομικών και επιβιβάστηκε σε περιπολικό, όπου και οδηγήθηκε στη Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων. Οδηγήθηκε εν μέσω αποδοκιμασιών στον Εισαγγελέα και Ανακριτή Σύρου για τα περαιτέρω.

ΒΙΝΤΕΟ:

Πληροφορίες: Protothema.gr, Syrostoday.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA