Φοβερό τροχαίο με έναν νεκρό στη Λεωφόρο Θηβών: Αυτοκίνητο έπεσε από την αερογέφυρα και καταπλάκωσε άλλο αυτοκίνητο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Φοβερό τροχαίο με έναν νεκρό στη Λεωφόρο Θηβών: Αυτοκίνητο έπεσε από την αερογέφυρα και καταπλάκωσε άλλο αυτοκίνητο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας 45χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (17-04-2022) στη Λεωφόρο Θηβών...

Οι αστυνομικοί, οι πυροσβέστες και όσοι περνούσαν από το σημείο είδαν το ένα αυτοκίνητο να έχει πέσει πάνω στο άλλο όχημα.

Όπως διαπιστώθηκε το Ι.Χ που οδηγούσε ένα 33χρονος βρισκόταν στην αερογέφυρα της Γρηγορίου Λαμπράκη με κατεύθυνση την Αθήνα. Ξαφνικά εξετράπη της πορείας του και έπεσε από την γέφυρα πάνω στο αυτοκίνητο του 45χρονου που βρισκόταν στη Λεωφόρο Θηβών.

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν νεκρό τον άτυχο άνδρα, ενώ ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Η τροχαία ερευνά τα αίτια και γίνεται μία προσπάθεια να διαπιστωθεί πώς ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο. Εκτιμάται ότι είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα αλλά για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν του έκλεισε το δρόμο άλλο αυτοκίνητο ή απλώς δεν μπόρεσε να το κρατήσει.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA