Μετά το Πάσχα θα συνεχιστεί η Δίκη του Ψευτογιατρού και των Συνεργών του - Δείτε ξανά το βαρύτατο κατηγορητήριο με το βούλευμα «καταπέλτη» που εξέδωσαν οι αδέκαστοι Δικαστικοί Λειτουργοί της Αθήνας κατά του υπόδικου πρώην Υπουργού Κώστα Μαρκόπουλου ως συνεργού του ψευτογιατρού για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών (ΕΓΓΡΑΦΑ & ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Μετά το Πάσχα θα συνεχιστεί η Δίκη του Ψευτογιατρού και των Συνεργών του - Δείτε ξανά το βαρύτατο κατηγορητήριο με το βούλευμα «καταπέλτη» που εξέδωσαν οι αδέκαστοι Δικαστικοί Λειτουργοί της Αθήνας κατά του υπόδικου πρώην Υπουργού Κώστα Μαρκόπουλου ως συνεργού του ψευτογιατρού για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών (ΕΓΓΡΑΦΑ & ΦΩΤΟ)

Μετά το Πάσχα θα συνεχιστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών η δίκη του απατεώνα ψευτογιατρού Νίκου Κοντοστάθη που κατηγορείται για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας με 16 επίσης κατηγορούμενους ως συνεργούς ανάμεσα τους και ο Ευβοιώτης πρώην Υπουργός και βουλευτής της ΝΔ και των ΑΝ.ΕΛ, Κώστας Μαρκόπουλος, ο οποίος και ο ίδιος κινδυνεύει ακόμη και με ισόβια εφόσον υιοθετηθεί και από την Έδρα του Δικαστηρίου το Δικαστικό Βούλευμα που τον έστειλε στο εδώλιο και το οποίο είναι καταπέλτης εναντίον του... 
Όπως έχει γράψει το EviaZoom.gr και σε προηγούμενα δημοσιεύματα καταπέλτης ήταν αρχικά η πρόταση της Εισαγγελέως Αθηνών Αγγελικής Κουρινιώτη και ακολούθως το βούλευμα από το Δικαστικό Συμβούλιο Αθηνών και κατά του Ευβοιώτη πρώην Υπουργού της ΝΔ, και τέως βουλευτή της ΝΔ και των ΑΝ.ΕΛ, Κώστα Μαρκόπουλου ο οποίος είναι συγκατηγορούμενος του απατεώνα ψευτογιατρού Νίκου Κοντοστάθη ως συνεργός του για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών, ανάμεσα στα θύματα υπάρχουν και ανήλικα παιδιά, με συνεργούς επίσης άλλα 15 άτομα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το βούλευμα το εξέδωσαν Δικαστικοί Λειτουργοί της Αθήνας, οι οποίοι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις πληροφορίες που έχουμε στη διάθεση μας, είναι αδέκαστοι μέχρι κεραίας και διακρίνονται για την αμεροληψία και την αντικειμενικότητα τους και δεν χαρίζονται σε οποιονδήποτε έχει τελέσει αποδεδειγμένα ποινικά αδικήματα ακόμα και αν αυτός ήταν γνωστός τους ή ακόμα και συγγενής τους, κάτι που προκαλεί ευχάριστη έκπληξη καθώς σπανίζει στις μέρες μας την ώρα που η εμπιστοσύνη των πολιτών στη δικαιοσύνη, ειδικά στην επαρχία, όπως στη Χαλκίδα, βρίσκεται στο ναδίρ και σε ιστορικά χαμηλά ποσοστά.
Διαβάζοντας λοιπόν το κατηγορητήριο, το μόνο που προκαλεί είναι σοκ, τρόμο και ανατριχίλα και η έκφραση "εγκληματίες" είναι λίγη εφόσον υιοθετηθούν όλα αυτά και καταδικαστούν ο Μαρκόπουλος και οι λοιποί συγκατηγορούμενοι από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών από άλλους Δικαστικούς Λειτουργούς της Αθήνας και τους Ενόρκους που συμμετέχουν στη μεγάλη δίκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ EviaZoom.gr για την υπόθεση του απατεώνα ψευτογιατρού και τον Κώστα Μαρκόπουλο που κατηγορείται ως συνεργός του

Ο Κώστας Μαρκόπουλος, ο οποίος έχει βέβαια το τεκμήριο αθωότητας όπως όλοι οι κατηγορούμενοι για όλες τις υποθέσεις βάσει του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, είχε γλιτώσει την προφυλάκιση από τον Ανακριτή Αθηνών που είχε κληθεί να απολογηθεί στην αρχή της ποινικής διαδικασίας με αυστηρούς περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα: Του απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα και μία φορά το μήνα θα πρέπει να δίνει το «παρών» σε Αστυνομικό Τμήμα της Αττικής.

Όλοι θα θυμάστε ότι ο πάλαι ποτέ πολιτικός και πρώην Ευβοιώτης Υπουργός αρνείτο πεισματικά από την αρχή ότι δήθεν δεν είχε καμία εμπλοκή με την υπόθεση του ψευτογιατρού απειλώντας μέχρι και με δημόσιες αναρτήσεις του και εκδίδοντας ψευδείς - συκοφαντικές ανακοινώσεις κατά του EviaZoom.gr και του δημοσιογράφου Μιχάλη Τσοκάνη, που ήταν ο μόνος δημοσιογράφος και το μοναδικό μέσο ενημέρωσης της Εύβοιας που ασχολήθηκε δημοσιογραφικά με την ποινική εμπλοκή του Μαρκόπουλου στην υπόθεση του ψευτογιατρού και όλα τα άλλα blogs, φυλλάδες κ.α. της Εύβοιας το απέκρυψαν και δεν έβγαλαν κιχ, δημοσιευόντας παρά μόνο τις ανακοινώσεις και τα δελτία Τύπου που τους έδινε να δημοσιεύσουν ο Κώστας Μαρκόπουλος (σ.σ. τους λόγους τους αντιλαμβάνεστε που δεν έγραψαν τίποτα για την ποινική εμπλοκή του...).

Ο Κώστας Μαρκόπουλος για να εξαπατήσει όσους διάβαζαν τα όσα έγραφε ότι δηλαδή δήθεν δεν είχε καμία σχέση και δεν του είχε ασκηθεί ποτέ δίωξη για την υπόθεση του ψευτογιατρού, απειλώντας μέχρι και με δημόσιες αναρτήσεις του και εκδίδοντας ψευδείς - συκοφαντικές ανακοινώσεις κατά του EviaZoom.gr και του δημοσιογράφου Μιχάλη Τσοκάνη, που ήταν ο μόνος δημοσιογράφος και το μοναδικό μέσο ενημέρωσης της Εύβοιας που ασχολήθηκε δημοσιογραφικά με την ποινική εμπλοκή του Μαρκόπουλου στην υπόθεση του ψευτογιατρού.

Μάλιστα ο Κώστας Μαρκόπουλος, στην προσπάθεια του να μας φιμώσει, είχε καταθέσει και ασφαλιστικά μέτρα κατά του δημοσιογράφου Μιχάλη Τσοκάνη και κατά του EviaZoom.gr, ζητώντας να διαγράψουμε 10 δημοσιεύματα και να μην ξαναγράψουμε τίποτα για εκείνον και την ποινική εμπλοκή του στην υπόθεση του ψευτογιατρού, τα οποία ωστόσο ασφαλιστικά μέτρα έχασε με παταγώδη τρόπο καθώς απορρίφθηκαν με την υπ΄αριθμόν δικαστική απόφαση 627/2021 του Πρωτοδικείου Χαλκίδας, καθώς όλα τα δημοσιεύματα του EviaZoom.gr, τα οποία ο Μαρκόπουλος έλεγε ότι δήθεν ήταν συκοφαντικά, ήταν τόσο αληθή που ακόμα και τα Δικαστήρια Χαλκίδας (Τμήμα Πρωτοδικείου) που θα ήθελαν όσο τίποτα άλλο να καταδικάσουν τον δημοσιογράφο και το EviaZoom.gr, έκριναν μέσω Δικαστή του εν λόγω Πρωτοδικείου Χαλκίδας, πως δεν υπήρχε το παραμικρό συκοφαντικό στα δημοσιεύματα του EviaZoom.gr λόγω των αδιάσειστων στοιχείων που ανέφερε και παρέδωσε ο δημοσιογράφος στη δίκη και λόγω προφανώς ότι ο δημοσιογράφος ούτως ή άλλως θα προσφύγει μέχρι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, όπως θα κάνει για όλες τις υποθέσεις, και το Ελληνικό Δημόσιο θα πληρώσει αδρά, με το οποίο Πρωτοδικείο της Χαλκίδας, όπως έχουμε γράψει έχουμε ανοιχτό «πόλεμο» λόγω των αποκαλυπτικών δημοσιευμάτων και καταγγελιών σε βάρος τους, και συγκεκριμένα με τους Επικεφαλής Δημήτρη Προκοπίου, Κωνσταντίνα Φλετούρη και την παρέα τους - υφιστάμενους τους που εκτελούν τις «βρώμικες» εντολές τους, σε βάρος των οποίων έχουν κατατεθεί μηνύσεις και αναφορές, τις οποίες δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να τις πάρουμε πίσω, τόσο εμείς όσο και άλλοι πολίτες, και θα πάμε μέχρι τέλους μέχρι να καθαρίσει αυτή η «βρωμιά» από τους αποκλειστικά αρμόδιους (Άρειο Πάγο, Ευρωπαϊκό Δικαστήριο). Δικηγόρος του Μιχάλη Τσοκάνη και του EviaZoom.gr ήταν ο πολύμπειρος δικηγόρος Αθηνών, Βασίλης Ζησιμάτος. (δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα).

------------------

Επίσης προέκυψε ότι όχι μόνο είχε ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του Μαρκόπουλου ως συνεργός του ψευτογιατρού αλλά ένα από τα θύματα του «ψευτογιατρού» τον εμπλέκει σε υπόθεση με «μαύρα» χρήματα!

Όπως κατέθεσε στον Ανακριτή Αθηνών το συγκεκριμένο θύμα, τον επισκέφτηκε ο ψευτογιατρός στο σπίτι του στην Αθήνα στις 8 Οκτωβρίου 2018.

Όπως κατέθεσε χαρακτηριστικά:

«Παρουσία της αδελφής μου και του γιου μου παρέλαβε σε μετρητά το ποσό των 20.000 ευρώ για να ξεκινήσει η διαδικασία. Μου είπε ότι είναι ‘μαύρα’ αυτά τα λεφτά για να γίνει η δουλειά μας και ότι η κλινική δεν θα μάθει τίποτα διότι θα τα πάρουν ‘μαύρα’ οι γιατροί».

Όπως ισχυρίστηκε, ο απατεώνας ψευτογιατρός του ζήτησε να δώσει πριν το χειρουργείο 20.000 ευρώ στους θωρακοχειρουργούς, μεταξύ αυτών και ο Μαρκόπουλος, ενώ άλλες 20.000 πλήρωσαν η αδελφή και ο γαμπρός του στο λογιστήριο της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών, στην οποία ήταν μεγαλοστέλεχος ο Κώστας Μαρκόπουλος.

Συγκεκριμένα το θύμα ανέφερε επίσης στον Ανακριτή Αθηνών:

«Επίσης, μου είπε (ο Κοντοστάθης) ότι όταν θα εξέλθω από την κλινική θα πρέπει να δώσω άλλες 30.000 ευρώ, διότι στην εγχείρηση θα παρίσταντο δύο νευροχειρουργοί (∆ημήτρης Προκοπάκης – Ανδρέας Φίλης) και δύο θωρακοχειρουργοί (Μαρκόπουλος Κων/νος και ένας άλλος ακόμη».

Ο Κώστας Μαρκόπουλος κατηγορείται ακόμη ότι συμμετείχε ως βοηθός θωρακοχειρουργός στη χειρουργική επέμβαση που «συντόνιζε» και επόπτευε ο Κοντοστάθης μαζί με τους γιατρούς ∆ημήτρη Προκοπάκη, Ανδρέα Φίλη, ∆ημήτρη Υφαντόπουλο και Ανδρέα Πασκοβίτη. «Περαιτέρω εσύ ως εργαζόμενος ιατρός στην ως άνω κλινική που μετείχες στο προαναφερθέν χειρουργείο, επέτρεψες στον συγκατηγορούμενό σου Κοντοστάθη Νικόλαο να επισκέπτεται τον εγκαλούντα μετά το χειρουργείο στο δωμάτιο νοσηλείας του εντός της ιδίας κλινικής, προκειμένου να ισχυρίζεται σ’ αυτόν ότι είχε παραστεί και αυτός ως θεράπων ιατρός στο χειρουργείο, το οποίο ήταν δήθεν επιτυχές καθόσον, όπως ψευδώς ισχυρίστηκε, διαπίστωσε κατά τη διάρκεια αυτού με ειδικό ιατρικό μηχάνημα κίνηση στους νευρώνες των ποδιών του ασθενούς, γεγονός που θα του επέτρεπε σύντομα να βαδίσει ξανά», αναφέρεται στη δικογραφία.

Επίσης αναφέρεται ότι ο Μαρκόπουλος «υποδήλωνε με τη συμπεριφορά του ότι ο Κοντοστάθης είναι πράγματι ιατρός και δη γνωστός και συνεργάτης δικός του και της συγκεκριμένης κλινικής, η οποία του παραχωρεί, στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, τους ιατρικούς της χώρους».

Ο Κώστας Μαρκόπουλος κατηγορείται ακόμη μαζί με τους άλλους ότι προκάλεσαν βαριά σωματική βλάβη και ακρωτηριασμό στον Αναστάσιο Αναστόπουλο. Ο άτυχος άνδρας υπεβλήθη σε θωρακοτομή δεξιά, ενώ του αφαίρεσαν και ένα από τα δεξιά του πλευρά, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή του και η υγεία του να υποστεί ανεπανόρθωτες χρόνιες βλάβες. Όπως αναφέρεται, ο 47χρονος πονάει συνεχώς στα πλευρά, έχει δυσκολία στην αναπνοή, συνεχή μουδιάσματα στο δεξί χέρι, ενώ το ποσοστό αναπηρίας του αυξήθηκε σε 85% από 82% πριν.

Συγγενής ενός θύματος είπε:

«Όχι μόνο τον σακάτεψαν, αλλά του έφαγαν και τα λεφτά του. Για κάποιους ανθρώπους, όπως αυτός, θα έπρεπε να προβλέπεται θανατική ποινή. Και καλά ο δικός μας ζει, ενώ άλλα θύματά του πέθαναν εξαιτίας του. Είναι τραγικό…» 

Δείτε μερικά αποσπάσματα από το κατηγορητήριο - «φωτιά» κατά του Κώστα Μαρκόπουλου και φρίξτε:

 






Πληροφορίες και από την Αθηναϊκή - πανελλαδική εφημερίδα «Μπαμ στο ρεπορτάζ» του Πέτρου Κουσουλού

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Υπόθεση Ψευτογιατρού: Η προσπάθεια φίμωσης του EviaZoom πήγε «περίπατο» και δικαστικά - Ο υπόδικος Μαρκόπουλος έχασε τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Μιχάλη Τσοκάνη και πάει κατευθείαν στο σκαμνί ως συνεργός του απατεώνα για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών - Τι δήλωσε ο δικηγόρος του δημοσιογράφου μετά το τέλος της δίκης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) 

Ξεχειλίζει η οργή! Δεν εμφανίστηκε καν στη δίκη ο ψευτογιατρός που δήλωσε ότι έχει κορονοϊό μέσω δικηγόρων για να περάσει το 18μηνο και να μείνει ελεύθερος! Και όμως διεκόπη για 23 Νοεμβρίου το δικαστήριο του φονιά και των συνεργών του μεταξύ αυτών και ο Μαρκόπουλος που ήταν επίσης απών για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών (ΦΩΤΟ) 

Σε εξέλιξη η μεγάλη δίκη! Νέες «βόμβες» για ψευτογιατρό και τον συνεργό Μαρκόπουλο: Προσπάθησε να αναβάλλει τη δίκη για να μείνει ελεύθερος ο σφαγέας «Dr Kontos» - Ο Αλέξης Κούγιας αποκλειστικά στο EviaZoom και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη (ΒΙΝΤΕΟ)

«Κώστα Μαρκόπουλε κατηγορείσαι ότι...» - Σοκ, τρόμο και ανατριχίλα από το βαρύτατο κατηγορητήριο και το δικαστικό βούλευμα κατά του υπόδικου πρώην Υπουργού ως συνεργού του ψευτογιατρού για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών (ΕΓΓΡΑΦΑ & ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA