Κατερινόπουλος: «Τουλάχιστον 10 άτομα μπλεγμένα στις δολοφονίες των παιδιών στην Πάτρα» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κατερινόπουλος: «Τουλάχιστον 10 άτομα μπλεγμένα στις δολοφονίες των παιδιών στην Πάτρα»

Νέες «βόμβες» για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα εξαπολύει ο Απόστρατος Ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ Θανάσης Κατερινόπουλος...

Ειδικότερα μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο «Πρώτο Θέμα» και θα δημοσιευθεί την Κυριακή θέτει νέα δεδομένα στην υπόθεση, ενώ υπογραμμίζει πως με τη στάση που ακολουθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου πιθανώς να στέλνει κωδικοποιημένα μηνύματα σε πιθανούς συνεργούς της.

Μεταξύ άλλων, υποστήριξε πως τα άτομα που είναι μπλεγμένα στις δολοφονίες των παιδιών στην Πάτρα είναι τουλάχιστον 10 στον αριθμό.

Επιπλέον, σε άλλο σημείο της συνέντευξής του υποστηρίζει πως πρόκειται για μια υπόθεση «που εγώ εκτιμώ ότι θα έχει αρκετά μεγάλη ‘ουρά’. Όπως εξελίσσεται η ιστορία, ναι, μπορώ να πω ότι είναι το έγκλημα του αιώνα. Όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη. Μακάρι, εύχομαι να διαψευστώ. Έρχονται κι άλλες συλλήψεις και δεν θα είναι μόνο τρεις. Η συγκεκριμένη υπόθεση θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα...», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στον Μάνο Δασκαλάκη ο Θανάσης Κατερινόπουλος, τόνισε:

«Η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη δεν είναι ενός ανθρώπου που είναι πονεμένος. Στις δηλώσεις του αναφέρεται συνεχώς για την Τζωρτζίνα, δεν έχασε ένα παιδί έχασε τρία, όποιο δάχτυλο και να σου κόψουν πονάς το ίδιο, δεν έχει κάνει καμία αναφορά στα άλλα δύο παιδιά».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA