Νέα κακουργηματική δίωξη σε βάρος του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ για σεξουαλική κακοποίηση 5 ανήλικων κοριτσιών | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέα κακουργηματική δίωξη σε βάρος του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ για σεξουαλική κακοποίηση 5 ανήλικων κοριτσιών

Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος ανηλίκων βρίσκεται ο πρώην ντράμερ του γνωστού μουσικού συγκροτήματος Πυξ Λαξ, Γιώργος Γιαννόπουλος και ενώ η δίκη του στο Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας για υπόθεση παιδεραστίας, για την οποία πρωτοδίκως έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών με αναστολή,διεκόπη για τις 17 Μαϊου 2022...

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας προχώρησε στην άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης σε βάρος του γνωστού ντράμερ, ο οποίος σύντομα θα κληθεί σε απολογία από τον Ανακριτή Αθηνών που ανέλαβε τη διερεύνηση της ευαίσθητης και σοβαρής αυτής υπόθεσης, καθώς τα θύματα είναι όλα ανήλικα.

Συγκεκριμένα, μετά τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης κατηγορείται για τα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικους οι οποίοι είτε έχουν συμπληρώσει τα 12χρόνια είτε όχι άπαξ, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων κάτω των 14 ετών, άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Η δίωξη αφορά πέντε κοπέλες τις οποίες σύμφωνα με την κατηγορία, ο γνωστός ντράμερ παρενόχλησε σεξουαλικά κατά το διάστημα από το 2007 – 2013.

Φέρεται μάλιστα να διέπραξε τις πράξεις για τις οποίες διώκεται, όχι μόνο στο σπίτι του, αλλά κυρίως σε δυο κάμπινγκ, όπου παραθέριζε, με κάποιες από τις καταγγέλλουσες.

Οι ιδιοκτήτες, δε, του ενός κάμπινγκ τον υποχρέωσαν να φύγει αμέσως από αυτό, μόλις ενημερώθηκαν για τις  καταγγελίες σε βάρος του.

Πληροφορίες: Tanea /in.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA