Διεθνής διασυρμός: Στα πρώτα θέματα και στο εξωτερικό η κακοποίηση της γάτας στην Εύβοια (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Διεθνής διασυρμός: Στα πρώτα θέματα και στο εξωτερικό η κακοποίηση της γάτας στην Εύβοια (ΦΩΤΟ)

Διεθνείς διαστάσεις έχει λάβει το θέμα της κακοποίησης της γάτας στην Αιδηψό...

Χαρακτηριστικό είναι ότι στη μεγάλη βρετανική εφημερίδα «DailyMail» παρουσιάζεται ρεπορτάζ για το συμβάν που προκάλεσε σάλο στην Ελλάδα και είχε ως συνέπεια τη σύλληψη και την παραπομπή 30χρονου Αλβανού για πλημμέλημα.

Η «DailyMail» καταγράφει το περιστατικό, επισημαίνοντας ότι προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, με πολλούς να ζητούν την παρέμβαση της πολιτείας.

Στο δημοσίευμα φιλοξενούνται, επίσης, οι δηλώσεις του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος αναφέρθηκε στη σύλληψη καθώς και στο ότι «η βία κατά των ζώων είναι απαράδεκτη».

Το ρεπορτάζ έχει τίτλο: 

«Έλληνας πελάτης εστιατορίου αντιμετωπίζει 10ετη κάθειρξη επειδή κλώτσησε γατάκι στη θάλασσα, αφού το προσέλκυσε με μια μπουκιά ψαριού».

Το δημοσίευμα συνοδεύεται από φωτογραφίες και βίντεο από το περιστατικό στην ταβέρνα της Αιδηψού, ενώ γίνονται αναφορές στην πρόσφατη αυστηροποίηση του νομοθετικού πλαισίου στην Ελλάδα για την κακοποίηση των ζώων, που συνιστά πλέον κακούργημα και τιμωρείται με φυλάκιση έως 10 έτη και 50.000 ευρώ πρόστιμο.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το δημοσίευμα της DailyMail

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA