Διόδια Θήβας: 26χρονος τράπερ πιάστηκε με 3 γραμμάρια χασίς και συνελήφθη - Καταδικάστηκε σε 5 μήνες φυλάκιση με αναστολή - Αποχώρησε με σεκιουριτά και έκανε χυδαίες χειρονομίες κατά δημοσιογράφου μπροστά σε περιπολικό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Διόδια Θήβας: 26χρονος τράπερ πιάστηκε με 3 γραμμάρια χασίς και συνελήφθη - Καταδικάστηκε σε 5 μήνες φυλάκιση με αναστολή - Αποχώρησε με σεκιουριτά και έκανε χυδαίες χειρονομίες κατά δημοσιογράφου μπροστά σε περιπολικό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αστυνομικοί διενεργούσαν ελέγχους σε αυτοκίνητα το βράδυ της Πέμπτης (12-05-2022) στα Διόδια της Θήβας...

Σε ένα από αυτά, που επέβαιναν ο 26χρονος τράπερ Thug Slime και άλλοι τρεις φίλοι του, βρέθηκαν 3 γραμμάρια χασίς και συνελήφθησαν και οι 4.

Ο 26χρονος τράπερ και οι τρεις φίλοι του οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (13-05-2022) στα Δικαστήρια Θήβας και δικάστηκαν αυθημερόν στο Αυτόφωρο καθώς οι συλληφθέντες δεν ζήτησαν προθεσμία και αναβολή όταν ρωτήθηκαν από το δικαστήριο.

Στη δίκη ισχυρίστηκαν ότι τα 3 γραμμάρια χασίς που βρέθηκαν ήταν για προσωπική τους χρήση και ότι τα αγόρασαν από την πλατεία Εξαρχείων στην Αθήνα. Τελικά καταδικάστηκαν πρωτόδικα, ο 26χρονος τράπερ και οι δύο φίλοι του σε 5 μήνες φυλάκιση με αναστολή ο έκαστος, ενώ τρίτος φίλος του τράπερ αθωώθηκε.

Ελεύθεροι πλέον ο 26χρονος τράπερ και οι φίλοι του βγαίνοντας από τα Δικαστήρια Θήβας, συνοδεία ενός σεκιουριτά, ο 26χρονος επιδόθηκε σε μία σειρά χυδαίων & άσεμνων χειρονομιών κατά της δημοσιογράφου του Alpha, Ρένα Κουβελιώτη και του υπόλοιπου τηλεοπτικού συνεργείου, -ήταν το μοναδικό τηλεοπτικό συνεργείο που υπήρχε έξω από τα Δικαστήρια Θήβας-, μπροστά μάλιστα σε περιπολικό.

ΒΙΝΤΕΟ:Σημειώνεται ότι ο 26χρονος τράπερ είχε καταδικαστεί πρωτόδικα τον Νοέμβριο του 2021 σε 28 μήνες φυλάκιση με αναστολή για την μαχαιριά που είχε ρίξει τότε σε ντελιβερά, τον οποίο και τραυμάτισε, μετά από συμπλοκή σε καφετέρια στο Κολωνό Αττικής.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA