Δύο προαγωγές στο Εφετείο Εύβοιας: Η Άννα Καλουτά προήχθη σε Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και η Βασιλική Δεληστάθη σε Εισαγγελέα Εφετών | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δύο προαγωγές στο Εφετείο Εύβοιας: Η Άννα Καλουτά προήχθη σε Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και η Βασιλική Δεληστάθη σε Εισαγγελέα Εφετών

Ξεκίνησαν οι «Κρίσεις» των Δικαστικών Λειτουργών της χώρας για το 2022 από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου...

Η αρχή έγινε με τα Εφετεία (Εισαγγελείς - Αντεισαγγελείς Εφετών, Εφέτες Δικαστές), τους Προέδρους Εφετών και τους Εισαγγελείς Πρωτοδικών.

Όπως αποφασίστηκε και ανακοινώθηκε στις 13 Μαϊου 2022, οι μόνοι Δικαστικοί Λειτουργοί από Εύβοια που πήραν προαγωγή είναι δύο και μόνο από το Εφετείο Εύβοιας.

Πρόκειται:

- Για την Εισαγγελέα Εφετών Εύβοιας ΑΝΝΑ ΚΑΛΟΥΤΑ, η οποία πάει Άρειο Πάγο καθώς προήχθη σε Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

- Για την Αντεισαγγελέα Εφετών Εύβοιας ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΕΛΗΣΤΑΘΗ, η οποία προήχθη σε Εισαγγελέα Εφετών χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν θα είναι επικεφαλής πλέον ως Εισαγγελέας στο Εφετείο Εύβοιας ή σε άλλο Εφετείο της χώρας κάτι που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες.

Τονίζεται επίσης ότι μόνο 9 Αντεισαγγελείς Εφετών όλης της χώρας πήραν προαγωγή και έγιναν Εισαγγελείς Εφετών, δηλαδή η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΕΛΗΣΤΑΘΗ, ο Αντεισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΕΤΚΟΣ, η Αντεισαγγελέας Εφετών Λάρισας ΑΓΟΡΙΤΣΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ, και οι 6 Αντεισαγγελείς Εφετών Αθηνών: ΝΙΚΟΣ ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΥΒΕΛΟΥ, ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΒΙΔΡΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΡΙΝΑ.

----------------------------

Σε Αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου, εκτός από την ΑΝΝΑ ΚΑΛΟΥΤΑ, προήχθησαν επίσης οι Εισαγγελείς Εφετών Αθηνών: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΚΑΜΠΟΥΝΑ, ΝΙΚΗ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥΖΑΚΗ και ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΡΑΚΟΣ.

Τις επόμενες ώρες επίσης αναμένονται να γίνουν γνωστές επίσης όλες οι τοποθετήσεις, μεταθέσεις που αφορούν όλους τους Δικαστές, Εισαγγελείς, Αντεισαγγελείς και των Πρωτοδικείων της χώρας.

Δείτε επίσης στον ΠΙΝΑΚΑ που ακολουθεί ποιοι Εισαγγελείς Πρωτοδικών της χώρας πήραν προαγωγή από τον Άρειο Πάγο (για ζουμ πατήστε πάνω στην εικόνα):

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Δικαίωση στο Εφετείο Εύβοιας: Πανηγυρική ομόφωνη αθώωση του δημοσιογράφου Μιχάλη Τσοκάνη για δήθεν συκοφαντική δυσφήμιση, ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία σε βάρος δύο αστυνομικών που του κατέθεσαν μήνυση με ψευδομάρτυρα - Ο δημοσιογράφος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε 21 μήνες χωρίς αναστολή σε δίκη - παρωδία (ΦΩΤΟ & ΕΓΓΡΑΦΟ) 

Δικαστήρια Χαλκίδας: Κουμπάρος του Προκοπίου ο νέος Αντεισαγγελέας Εφετών Εύβοιας Κώστας Σιμιτζόγλου - Εξαιρέθηκε σε τουλάχιστον δύο υποθέσεις με το «καλημέρα» (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA