Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Πρωτιά Αχτσιόγλου! Η νέα Κεντρική Επιτροπή σε όλη την Ελλάδα - Όλα τα ονόματα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Πρωτιά Αχτσιόγλου! Η νέα Κεντρική Επιτροπή σε όλη την Ελλάδα - Όλα τα ονόματα

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ προτίμησαν συνεργάτες του προέδρου του κόμματος και νέους σε ηλικία ανθρώπους...

Πρώτη κατατάσσεται η Έφη Αχτσιόγλου από την «γενιά των 40αρηδων» του ΣΥΡΙΖΑ. Στην ίδια ομάδα ανήκουν ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Νάσος Ηλιόπουλος, οι οποίοι κατετάγησαν 10ος και 8ος αντίστοιχα στη σειρά κατάταξης.

Δεύτερη η Δούρου

Ισχυρή από τη διαδικασία βγήκε και η «προεδρική» Κίνηση Μελών, καταγράφοντας τη Ρένα Δούρου στη δεύτερη θέση μετά από ένα διήμερο θρίλερ για την πρωτιά, τον Νίκο Παππά στην 4η θέση, το Χρήστο Σπίρτζη στην 5η θέση και τον Κώστα Ζαχαριάδη στην 9η θέση. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Διονύσης Τεμπονέρας, ο οποίος κατέκτησε την τρίτη θέση στη σταυροδοσία της Αττικής, ανήκοντας στο εσωκομματικό ρεύμα ΡΕΝΕ. Ακόμα, δυναμική είσοδο στον «νέο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» έκαναν και οι «πασοκογενείς» Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου (7η) και Γιάννης Ραγκούσης (6ος) αντίστοιχα. Σχεδόν απόλυτη είναι η επικράτηση του «προεδρικού» μπλοκ και στην πρώτη τριαντάδα της Αττικής, αφού η «Ομπρέλα» εκπροσωπείται από τους Νίκο Φίλη (15ος), Νίκο Βούτση (16ος) , Ευκλείδη Τσακαλώτο (17ος), Πάνο Σκουρλέτη (22ος) και Ράνια Σβίγκου 25η).

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

Μετά την πλήρη ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων όλων των εκλογικών τμημάτων ανά την επικράτεια, με βάση τα εκλογικά αποτελέσματα που έχει στη διάθεση της η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και εφαρμόζοντας τις ποσοστώσεις που προβλέπει ο εκλογικός κανονισμός που εγκρίθηκε στο 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη νέα Κεντρική Επιτροπή εκλέγονται οι ακόλουθοι ανά περιφέρεια:

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA