Εύβοια: Βρέθηκε σώος ο 36χρονος Μάνος Τσαγκαρογιαννάκης που είχε χαθεί στη Δίρφυ - Η στιγμή που συναντήθηκε με τους συγγενείς του μετά την περιπέτεια (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Βρέθηκε σώος ο 36χρονος Μάνος Τσαγκαρογιαννάκης που είχε χαθεί στη Δίρφυ - Η στιγμή που συναντήθηκε με τους συγγενείς του μετά την περιπέτεια (ΦΩΤΟ)

Αίσιο τέλος για νεαρό ορειβάτη...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ την απόλυτη περιπέτεια έζησε ο 36χρονος Μάνος Τσαγκαρογιαννάκης το βράδυ της Τετάρτης (18-05-2022) όταν, ενώ βρισκόταν στη Δίρφυ ξέσπασε ισχυρή καταιγίδα με αποτέλεσμα να καλέσει ο ίδιος από το κινητό του το 112 για να ζητήσει βοήθεια.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν πυροσβεστικές δυνάμεις, παρουσία και του Διοικητή της Πυροσβεστικής του Νομού Εύβοιας Περικλή Κουλκουβίνη, όπου κατευθύνθηκαν οδικώς προς την Δίρφυ, χωρίς ωστόσο να τον εντοπίσουν άμεσα λόγω των ακραίων καιρικών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή.

Συνολικά επιχείρησαν στην περιοχή 19 πυροσβέστες, η Ορειβατική Ομάδα Έρευνας-Διάσωσης (Ο.Ο.Ε.Δ) της 7ης ΕΜΑΚ, ελικόπτερο του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ), ενώ συνδρομή παρείχαν επίσης ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χαλκίδας, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, εθελοντές καθώς και η ΕΛ.ΑΣ.

Τελικά την Πέμπτη (19-05-2022) η υπόθεση είχε αίσιο τέλος καθώς ο 36χρονος κατάφερε και έφτασε περπατώντας στο χωριό Λούτσα όπου βρήκε έναν κάτοικο της περιοχής και με τηλέφωνό του ενημέρωσε τις αρχές πως ήταν καλά στην υγεία του.

Ανάμεσα στα αποκλειστικά πλάνα που κατέγραψε η κάμερα του EviaZoom.gr βλέπετε την στιγμή που ο 36χρονος συναντιέται με τους συγγενείς του μέσα σε κλιμα ανακούφισης.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA