Εγκληματική οργάνωση που διακινούσε μέχρι και κεταμίνη: Οι Αμερικανικές Αρχές εντόπισαν και νέο δέμα από την Χαλκίδα με 997 δίσκια «ecstasy» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Εγκληματική οργάνωση που διακινούσε μέχρι και κεταμίνη: Οι Αμερικανικές Αρχές εντόπισαν και νέο δέμα από την Χαλκίδα με 997 δίσκια «ecstasy» (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για ένα ακόμη δέμα με 997 ναρκωτικά δισκία «ecstasy» που είχαν ταχυδρομήσει στην Αμερική τα μέλη κυκλώματος από την Χαλκίδα, ανάμεσα τους ένας 37χρονος αλλά και ένας 32χρονος Χαλκιδέος μποντιμπιλντεράς, ο οποίος κατηγορείται ως Αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης και το 2019 είχε συλληφθεί ξανά για διακίνηση αναβολικών ουσιών αλλά αργότερα αφέθηκε ελεύθερος, που εξαρθρώθηκε πρόσφατα (δείτε ΕΔΩ το προηγούμενο δημοσίευμα με σχετικό ρεπορτάζ, Εικόνες και Βίντεο)...

Το νέο δέμα είχε ταχυδρομηθεί από τα μέλη του κυκλώματος την 01-03-2022, με προορισμό χώρα του εξωτερικού και φερόμενο παραλήπτη άνδρα, ο οποίος ουδέποτε το παρέλαβε και το δέμα επεστράφη στο ταχυδρομικό κατάστημα της χώρας μας. Κατά την αποσφράγισή του στις 9 Μαϊου 2022 βρέθηκαν εντός του δέματος και κατασχέθηκαν 10 νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 997 ναρκωτικά δισκία «ecstasy».

Όπως είχε γράψει το EviaZoom.gr στο προηγούμενο δημοσίευμα για την υπόθεση (δείτε ΕΔΩ), συνελήφθησαν δύο άτομα στη Χαλκίδα και συγκεκριμένα ένας 37χρονος αλλά και ένας 32χρονος Χαλκιδέος μποντιμπιλντεράς, ο οποίος κατηγορείται ως Αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης και το 2019 είχε συλληφθεί ξανά για διακίνηση αναβολικών ουσιών αλλά αργότερα αφέθηκε ελεύθερος. Συνήγορος του 37χρονου είναι ο δικηγόρος Θανάσης Τάρτης.

Το ιστορικό

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων που αρνούνται τις κατηγορίες ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για εγκληματική οργάνωση, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και αναβολικών ουσιών. Ο τρίτος κατηγορούμενος είναι 47 ετών επίσης Χαλκιδέος αλλά οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να τον συλλάβουν καθώς βρίσκεται στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γερμανία.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε από την Αμερική και τις αστυνομικές αρχές των ΗΠΑ όταν εκεί το κύκλωμα είχε στείλει δέματα τον περασμένο Φεβρουάριο και τον Απρίλιο, τα οποία δέματα περιείχαν 523 γραμμάρια κεταμίνης και 248 χάπια Ecstasy. Επίσης κατά την διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν 120 ναρκωτικά χάπια, 885,4 γρ. κάνναβης, 184 αναβολικά χάπια και 82 φιαλίδια ναρκωτικών.

Ακολούθως, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τουλάχιστον τριών μελών της εγκληματικής οργάνωσης όπου διαπιστώθηκε ότι όχι μόνο είναι Έλληνες και τα δέματα έφευγαν από την Χαλκίδα αλλά ότι βρίσκονται και διαμένουν στη Χαλκίδα.

Έτσι ενημερώθηκαν οι Ελληνικές Αρχές και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, το οποίο έδωσε εντολή στο Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας να προβεί σε συλλήψεις. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας κατάφεραν να συλλάβουν μόνο τα δύο άτομα καθώς ο τρίτος, όπως προαναφέραμε, είχε φύγει από τη Χαλκίδα και βρίσκεται ήδη στη Γερμανία σύμφωνα με πληροφορίες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης ενδέχεται να είναι και περισσότερα. 

Ο 32χρονος Χαλκιδέος μποντιμπιλντεράς που συνελήφθη και κατηγορείται ως Αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε αναβολικά, ναρκωτικά και κεταμίνη: 

Το νέο δέμα που εντόπισαν οι Αμερικανικές Αρχές όπου μέσα βρέθηκαν 10 νάιλον συσκευασίες με 997 ναρκωτικά δισκία «ecstasy» και το οποίο δέμα προερχόταν και αυτό από την Χαλκίδα και στη συνέχεια το απέστειλαν στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ και από΄κει έφτασε στην Ασφάλεια Χαλκίδας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Χαλκίδα: Οι Αμερικανικές Αρχές εντόπισαν εγκληματική οργάνωση που διακινούσε μέχρι και κεταμίνη που σκότωσε την Τζωρτζίνα - Συνελήφθη ως Αρχηγός 32χρονος Χαλκιδέος μποντιμπιλντεράς - Συνήγορος του ο δικηγόρος της Βάκα, Θανάσης Τάρτης - Δύο συλλήψεις και ο τρίτος το έσκασε στη Γερμανία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA