Ο 55χρονος που στραγγάλισε την φαρμακοποιό σύζυγο του έκανε και προκλητική ανάρτηση την ώρα της κηδείας της (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο 55χρονος που στραγγάλισε την φαρμακοποιό σύζυγο του έκανε και προκλητική ανάρτηση την ώρα της κηδείας της (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 55χρονος δράστης στραγγάλισε την 43χρονη φαρμακοποιό σύζυγο του μέσα στο φαρμακείο που διατηρούσε στη Καβάλα...

Την ώρα μάλιστα που γινόταν η κηδεία της 43χρονης Άϊντας Παπαδοπούλου ο 55χρονος προχώρησε σε μία προκλητική ενέργεια αναρτώντας και ανάρτηση στα social media ενώ είναι κρατούμενος στο Νοσοκομείο Καβάλας που νοσηλεύεται μετά τον αυτοτραυματισμό του αφού την είχε πνίξει με τα χέρια του.

«Φεύγεις για πάντα εκεί ψηλά... Με σύννεφα στολισμένη... Ντυμένη νύφη στους θεούς...», έγραψε συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια φωτογραφία από το γάμο τους, προκαλώντας την αντίδραση συγγενών και φίλων, και όχι μόνο, της 43χρονης με το απύθμενο θράσος του.

Ο 55χρονος δράστης που στραγγάλισε την 43χρονη σύζυγο του:
Ο δικηγόρος της οικογένειας της 43χρονης κάνει λόγο για «προμελετημένο και απάνθρωπο εγκληματικό σχέδιο του 55χρονου».

Η 43χρονη Άϊντα Παπαδοπούλου:Ο 55χρονος δράστης μπήκε στο φαρμακείο, άρπαξε την σύζυγο του και την οδήγησε στο καμαράκι που είχε για να ξεκουράζεται. Παρέμεινε εκεί για 3.30 λεπτά. Τόσα φαίνεται πως χρειάστηκε για να της αφαιρέσει τη ζωή στραγγαλίζοντας την. Στη συνέχεια βγαίνει και κινείται πάνω κάτω στο χώρο του φαρμακείου. Μετά ξανά μπαίνει μέσα και την έσυρε έξω. Μετά από λίγη ώρα άρχισε να αυτοτραυματίζεται.

Το φαρμακείο της 43χρονης:Ο 55χρονος καθ'ομολογίαν δολοφόνος παραμένει νοσηλευόμενος και κρατούμενος στο Νοσοκομείο Καβάλας και έχει διαφύγει πλέον τον κίνδυνο. Το μόνο που είπε την πρώτη ημέρα είναι ότι η 43χρονη του ζήτησε διαζύγιο και τον πρόσβαλε

Μόλις πάρει εξιτήριο θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα και Ανακριτή.

BINTEO:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA