Συνελήφθη ο άνδρας που έκανε βόλτες με τον σκύλο του στην οροφή του αυτοκινήτου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συνελήφθη ο άνδρας που έκανε βόλτες με τον σκύλο του στην οροφή του αυτοκινήτου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την κλωτσιά στη γάτα στην Αιδηψό, νέο βίντεο στο tic toc, έρχεται να προκαλέσει νέο σάλο και επικριτικά σχόλια στο διαδίκτυο...

Οι εικόνες τραβήχτηκαν σ’ ένα χωριό του δήμου Σοφάδων της Καρδίτσας.

Στο LIVE NEWS μίλησε αποκλειστικά ο ιδιοκτήτης του σκύλου, ο οποίος μάλιστα, συνελήφθη μετά τη μήνυση που υπεβλήθη εναντίον του για παράβαση του νόμου περί ευζωίας ζώων συντροφιάς.

«Είναι δικός μου ο σκύλος και δεν το αναιρώ, τον έχω πάρει από κουταβάκι και τον έχουμε βρει μέσα σε ποτάμι. Αυτό το σκυλάκι ήταν παρατημένο και ήταν πεταμένο. Αυτό το σκυλάκι είναι μαζί μας τα τελευταία 12 -13 χρόνια, είναι γέρος πλέον. Θα το δείτε πώς πίνει νερό από την βρύση μόνο του, θα το δείτε πώς κάθετε και με κοιτάει, πώς πίνει νερό από τα χέρια μου. Το ζωάκι το γνωρίζουν οι συγχωριανοί μου και οι φίλοι μου, ξέρουν ότι το ζωάκι το αγαπάω» δηλώνει ο ιδιοκτήτης του τετράποδου.

Το αυτοκίνητο οδηγεί ο πατέρας του ιδιοκτήτης του σκύλου. Ο Άρης είναι μαζί τους από κουτάβι.

«Θα λυθούν όλα στο δικαστήριο. Θα πάμε στο δικαστήριο και εγώ εκεί θα αποδείξω πράγματα για τον σκύλο μου. Θα δείξω φωτογραφίες με το ζωάκι μου και τότε θα καταλάβουν πολλοί, πώς συμπεριφέρομαι στον «δεύτερο γιο του πατέρα μου». Θα δείξω πώς ακριβώς είναι και πώς συμπεριφέρεται αυτό το σκυλί. Να ζητήσουν συγγνώμη και από τον πατέρα μου και τον Άρη» συμπλήρωσε ο ιδιοκτήτης.

Ένας περαστικός στο χωριό της Καρδίτσας, ανοίγει το κινητό του και αρχίζει να καταγράφει.

Στο βίντεο φαίνεται ο Άρης, ο σκύλος στην οροφή του λευκού αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο κινείται. Ο σκύλος φαίνεται ότι προσπαθεί να κρατηθεί όρθιος.

Οι θεατές ακούγονται να το διασκεδάζουν. Γελούν. Μάλιστα, κρίνουν ότι είναι τόσο ξεκαρδιστικό που αξίζει τον κόπο να το δουν κι άλλοι.

Γι’ αυτό και το ανεβάζουν στο διαδίκτυο. Λίγες ώρες μετά, αστυνομικοί εντοπίζουν τον ιδιοκτήτη του σκύλου και τον συλλαμβάνουν.

«Δεν σκέφτεται κανείς με κοινή λογική ότι με μισό φρενάρισμα και με δέκα να πηγαίνεις, το σκυλί θα πέσει από το αμάξι στην καλύτερη των περιπτώσεων θα σπάσει κανένα πόδι, στην χειρότερη θα σκοτωθεί και θα σκοτώσει μαζί του και όλους τους υπόλοιπους;» λέει η διευθύντρια της ακαδημίας Zero Stray Academy, Σταματίνα Σταματάκου.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA