Θρίλερ στη Κηφισιά: Κουκουλοφόρος άρπαξε 6χρονο και εξαφανίστηκαν με λευκό βαν - Συγγενής του πατέρα φέρεται να νοίκιασε το όχημα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θρίλερ στη Κηφισιά: Κουκουλοφόρος άρπαξε 6χρονο και εξαφανίστηκαν με λευκό βαν - Συγγενής του πατέρα φέρεται να νοίκιασε το όχημα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Άγνωστος φορώντας κουκούλα άρπαξε ένα αγόρι 6 ετών μέσα από την αυλή του σπιτιού του στη Κηφισιά και εξαφανίστηκε με ένα λευκό βαν...

Η φωτογραφία του παιδιού έχει σταλεί σε λιμάνια , αεροδρόμια και συνοριακούς σταθμούς.

Η μητέρα του αγοριού κάνει έκκληση μιλώντας αποκλειστικά στο STAR:

«Είμαι η μητέρα του Ράινερ που αρπάχθηκε χθες το βράδυ από το σπίτι μας από έναν κουκουλοφόρο άνδρα. Θέλω να μας βοηθήσετε να βρεθεί το παιδί μου. Είναι ήδη 19 ώρες μακριά μου χωρίς να γνωρίζουμε πού βρίσκεται. Κάνω μια έκκληση σε όποιο έχει κάνει αυτήν την πράξη, σας παρακαλώ να τον επιστρέψετε σπίτι μας για το καλό του παιδιού μου».

Σε διένεξη το ζευγάρι για την επιμέλεια του παιδιού

Στο κάδρο των ερευνών φέρεται να είναι ο πατέρας του παιδιού ο οποίος μένει μόνιμα στην Νορβηγία. Το ζευγάρι έχει χωρίσει πριν από περίπου 2 χρόνια. Τον Ιούλιο του 2020 η μητέρα πήρε το παιδί και ήρθε μόνιμα στην Ελλάδα. Από τότε είναι σε διένεξη για την επιμέλεια του 6χρονου.

«Υπάρχουν αποφάσεις δυο αστικές, των ελληνικών δικαστηρίων που έχουν κρίνει σε πρώτο και δεύτερο βαθμό ότι το παιδί πρέπει να μένει με τη μητέρα, η απόφαση αυτή έχει προσβληθεί από τον μπαμπά στον Άρειο Πάγο. Ο μπαμπάς είχε καταθέσει στο παρελθόν μήνυση κατά της μητέρας που προ 15 ημερών εκδόθηκε διάταξη από τον εισαγγελέα, κρίθηκε ότι η υπόθεση πρέπει να τεθεί στο αρχείο» εξηγεί στο STAR ο δικηγόρος της μητέρας.

Ο πατέρας το 2021 , με συνέντευξή του σε νορβηγικό μέσο ενημέρωσης, φέρεται να κατηγορούσε την μητέρα για αρπαγή. Ο τίτλος γράφει: «Απαγωγή γιου. Μετακόμισε στην Ελλάδα για να τον φέρει πίσω».

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR το όχημα νοικιάστηκε σε όνομα συγγενή του πατέρα του παιδιού. Το μίσθωσε από εταιρεία στο αεροδρόμιο και μετά την αρπαγή το επέστρεψε στα γραφεία της εταιρείας στη Συγγρού. Η μητέρα του 6χρονου επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον πατέρα όμως από χθες έχει το κινητό του τηλέφωνο κλειστό.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA