Μπανανία κατάντησαν την Χαλκίδα! Δήμος και Τροχαία έκλεισαν ξαφνικά τους κεντρικούς δρόμους για έναν αγώνα τρεξίματος και επικράτησε χάος - Αγανάκτηση, οργή και φωνές από τους οδηγούς! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μπανανία κατάντησαν την Χαλκίδα! Δήμος και Τροχαία έκλεισαν ξαφνικά τους κεντρικούς δρόμους για έναν αγώνα τρεξίματος και επικράτησε χάος - Αγανάκτηση, οργή και φωνές από τους οδηγούς! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μπανανία μετατράπηκε η Χαλκίδα και το βράδυ του Σαββάτου (14-05-2022)...

Εντελώς ξαφνικά με απόφαση της Τρικαλινής Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα και της συνεργάτιδας της, Προέδρου του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη, -γνωστή και ως "γλάστρα" της Βάκα όπως την είχε αποκαλέσει σε δημοτικό συμβούλιο ο Βασίλης Καθαροσπόρης (δείτε ΕΔΩ)-, έκλεισαν όλοι οι κεντρικοί δρόμοι της Χαλκίδας από αστυνομικούς της Τροχαίας που συνεργάστηκαν με την Βάκα και την παρέα της, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένα χάος χωρίς προηγούμενο.

Ο λόγος; Για να διεξαχθεί, λέει, ένας αγώνας δρόμου (τρεξίματος) που διοργάνωσε ο Δήμος Χαλκιδέων και ο Δημοτικός Οργανισμός του Δήμου Χαλκιδέων (ΔΟΑΠΠΕΧ).

Χαρακτηριστικό είναι ότι έκλεισαν ακόμα και τον κεντρικό δρόμο με κατεύθυνση προς Αθήνα και άλλες περιοχές.

Αγανάκτηση, οργή και φωνές από τους ταλαιπωρημένους οδηγούς που δεν ήξεραν που να πάνε και πως να φτάσουν στον προορισμό τους.

Πάρτε μία γεύση από την χαώδη κατάσταση που επικράτησε μέσα από τα αποκλειστικά πλάνα που κατέγραψε η κάμερα του EviaZoom.gr (ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ):

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA