Ξεπέρασε και τον Πινόκιο! Η Έλενα το παίζει Χαλκιδέα ενώ είναι από τα Τρίκαλα - Δείτε τι γράφουν Τρικαλινά μέσα ενημέρωσης από το 2019 (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ξεπέρασε και τον Πινόκιο! Η Έλενα το παίζει Χαλκιδέα ενώ είναι από τα Τρίκαλα - Δείτε τι γράφουν Τρικαλινά μέσα ενημέρωσης από το 2019 (ΦΩΤΟ)

Η Έλενα Βάκα κατάγεται από τα Τρίκαλα, η ίδια ωστόσο υποστηρίζει ψευδώς και μέσω της γελοίας μήνυσης που κατέθεσε κατά του EviaZoom.gr και του δημοσιογράφου Μιχάλη Τσοκάνη, ότι είναι Χαλκιδέα και κακώς την χαρακτηρίζουμε «Τρικαλινή» κάτι που είναι πέρα για πέρα αληθές...

Όπως επίσης ότι για το ότι έπινε ουίσκι την ώρα του δημοτικού συμβουλίου κάτι που είδε ολόκληρος ο κόσμος να συμβαίνει.

«Εκεί που μας χρωστούσαν δηλαδή μας πήραν και το βόδι».

Δεν γνωρίζουμε γιατί θέλει να το παίζει Χαλκιδέα η Ελένα ενώ δεν είναι... Ντρέπεται για τις ρίζες της;

Η τελειωμένη Δήμαρχος Χαλκιδέων, που θα έχει να λέει στα εγγόνια της ότι έγινε κάποτε Δήμαρχος και θα γελάει και η ίδια, δεν είναι μόνο από τα Τρίκαλα, αλλά συγκεκριμένα κατάγεται από το χωριό Πρόδρομο Τρικάλων.

Το μόνο που θα θυμούνται οι δημότες από αυτήν είναι η κοροϊδία και ότι είναι πιο ψεύτρα ακόμη και από τον πινόκιο.

Προς μία απλή επιβεβαίωση των λεγομένων μας δείτε ένα από τα δημοσιεύματα των Τρικαλινών μέσων ενημέρωσης για την ίδια, που την αποθέωνε όταν έγινε Δήμαρχος Χαλκιδέων, κάτι που έχει δημοσιευτεί από το 2019 με τίτλο: «Τρικαλινής Καταγωγής η νέα Δήμαρχος Χαλκιδέων Ελένη Βάκα»:

Μιλάμε για τέτοιες γελοιότητες που έλαβαν χώρα στη «δίκη» φαρσοκωμωδία της 30ης Μαϊου 2022 που έγινε με δόλο εν απουσία του δημοσιογράφου. Η Θέμιδα γελάει ακόμα, αλλά το περισσότερο γέλιο θα πέσει στο μέλλον.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA