Στο γήπεδο του Γυμνού: Σοκ και ερωτηματικά για τον αιφνίδιο θάνατο του 13χρονου Γιάννη την ώρα του αγώνα - «Είχαν γίνει όλες οι εξετάσεις και ήταν υγιέστατος...», λέει στο EviaZoom.gr ο υπεύθυνος της ακαδημίας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στο γήπεδο του Γυμνού: Σοκ και ερωτηματικά για τον αιφνίδιο θάνατο του 13χρονου Γιάννη την ώρα του αγώνα - «Είχαν γίνει όλες οι εξετάσεις και ήταν υγιέστατος...», λέει στο EviaZoom.gr ο υπεύθυνος της ακαδημίας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ και ερωτηματικά έχει προκαλέσει ο αιφνίδιος θάνατος του 13χρονου ποδοσφαιριστή της Αθηναϊκής παιδικής ομάδας του ΠΑΟ ΡΟΥΦ, Γιάννη Ασημακόπουλου κατά την διάρκεια του αγώνα της Παρασκευής (24-06-2022) στο γήπεδο της Γυμνού του Δήμου Ερέτριας, ανάμεσα στον ΠΑΟ ΡΟΥΦ με τοπική παιδική ομάδα της Ερέτριας...

Οι μικροί παίκτες του ΠΑΟ ΡΟΥΦ έφτασαν την ίδια ημέρα στην Ερέτρια και στο ξενοδοχείο «Palmariva», όπου ήταν προγραμματισμένο να μείνουν τρεις ημέρες για την διεξαγωγή ποδοσφαιρικού τουρνουά και τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία που θα ακολουθούσε.

Η άφιξη της παιδικής ομάδας του ΠΑΟ ΡΟΥΦ στο ξενοδοχείο «Palmariva» λίγες ώρες πριν τον αγώνα:

Κατά την διάρκεια του πρώτου αγώνα στο γήπεδο του χωριού Γυμνό του Δήμου Ερέτριας ο 13χρονος Αθηναίος Γιάννης Ασημακόπουλος έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του και έπεσε νεκρός μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο 13χρονος Γιάννης Ασημακόπουλος:

Στο EviaZoom.gr και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη μίλησε ο υπεύθυνος της ακαδημίας του αθηναϊκής ομάδας του ΠΑΟ ΡΟΥΦ, Αντώνης Κουσουρίδης, ο οποίος τόνισε:

«Κατά την διάρκεια του αγώνα έγινε και έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες εξετάσεις που προβλέπονται από το πρωτόκολλο, υπάρχουν όλα αυτά αποδεδειγμένα. Όλες οι εξετάσεις, καρδιολογικές, παθολογικές έχουν γίνει. Ήταν υγιέστατος...»

ΒΙΝΤΕΟ:

Το Σάββατο (25-06-2022) ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για το θλιβερό συμβάν αναρτώντας και την παραπάνω εικόνα του 13χρονου:

«Καλό Παράδεισο Γιάννη μας.. Αγόρι μου γλυκό, Γιαννάκη μας, παιδί μας, με βαριά θλίψη ανακοινώνουμε ότι έφυγες από κοντά μας.

Στις 24/6 ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ποδοσφαιριστής των ακαδημιών μας στην
Κ 14 έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων βυθίζοντας την οικογένεια του και το σωματείο μας ΠΑΟ ΡΟΥΦ σε απέραντη θλίψη.

Οι γιατροί του γηπέδου και ιδιαιτερα η ομάδα των γιατρών στο ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ έκαναν τα αδύνατα δυνατά χωρίς να καταφέρουν να επαναφέρουν τον άτυχο Γιάννη.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια τoυ».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA