Συνάντηση Κελαϊδίτη με την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Στερεάς Ελλάδας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συνάντηση Κελαϊδίτη με την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Στερεάς Ελλάδας (ΦΩΤΟ)

Στις 2 Ιουνίου 2022 μετά από αίτημα της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Στερεάς Ελλάδας (ΕΠΚΑ-ΣτΕ) πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου του Δ.Σ. Γιώργου Μητροπέτρου και των μελών του Δ.Σ. Ευαγγελίας Βλάχου Γ.Γ. και Δημήτρη Κατσούλη, Δικηγόρων, με τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Γιώργο Κελαϊδίτη...

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εστάλη στο EviaZoom.gr:

«Οι εκπρόσωποι της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη για τις πρωτοβουλίες της Ένωσης για την αντιμετώπιση των διαρκώς διογκούμενων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές από το "ράλλυ" της αύξησης των τιμών σε είδη πρώτης ανάγκης όπως τα καύσιμα και η ενέργεια.

Στον τομέα της ενέργειας αλλά και σε άλλους τομείς όπως παραπλανητική διαφήμιση, ελαττωματικά προϊόντα κ.α. πληθαίνουν οι καταγγελίες των καταναλωτών. Η αναγκαία παρέμβαση της Ένωσης προς όφελος των καταναλωτών χρειάζεται την συμπαράσταση της Πολιτείας και εν προκειμένω της Περιφέρειας για να μπορέσει να φέρει αποτελέσματα.

Γι΄αυτό η συνεργασία με την Περιφέρεια είναι ένα σημαντικό στήριγμα για την εύρυθμη λειτουργία της Ένωσης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης εξέφρασε το ενδιαφέρον για τα προβλήματα και τα αιτήματα που έθεσαν οι εκπρόσωποι της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Στερεάς Ελλάδας και δήλωσε ότι στην Εύβοια η Περιφέρεια θα στηρίξει την αποτελεσματική λειτουργία της Ένωσης προς όφελος των καταναλωτών μιας και αποτελεί τον επίσημο θεσμικό φορέα των καταναλωτών, βασιζόμενη στην εθελοντική προσφορά».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA