Γυμνό Εύβοιας - Θάνατος 13χρονου: Τα νέα στοιχεία που «καίνε»! Τελικά δεν υπήρχε γιατρός στο γήπεδο ώστε να επέμβει άμεσα - Η διάψευση και των γονιών ότι δήθεν είχε κάνει εμβόλιο για τον κορονοϊό (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Γυμνό Εύβοιας - Θάνατος 13χρονου: Τα νέα στοιχεία που «καίνε»! Τελικά δεν υπήρχε γιατρός στο γήπεδο ώστε να επέμβει άμεσα - Η διάψευση και των γονιών ότι δήθεν είχε κάνει εμβόλιο για τον κορονοϊό (ΦΩΤΟ)

Τελικά φαίνεται πως στο γήπεδο του Γυμνού που πέθανε ξαφνικά ο 13χρονος ποδοσφαιριστής Γιάννης Ασημακόπουλος, δεν ήταν όλα τόσο καλά και ρόδινα, όπως τα παρουσίαζαν κάποιοι που έβγαιναν στα κανάλια και έκαναν λόγο περί άμεσης επέμβασης κ.α. ...

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που δημοσιεύει και το αθηναϊκό ειδησεογραφικό site, tvxs.gr, δεν υπήρχε γιατρός στο γήπεδο σύμφωνα με τον κανονισμό έτσι ώστε να επέμβει άμεσα. Επίσης, ο απινιδωτής που χρησιμοποιήθηκε είχε έρθει μαζί με την ομάδα του ΠΑΟ ΡΟΥΦ από την Αθήνα, δίχως να υπάρχει δηλαδή μόνιμα στο γήπεδο.

Την ίδια ώρα επίσης και ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας έγινε γνωστό από τους γονείς του άτυχου παιδιού, ότι ο 13χρονος δεν είχε κάνει κανένα εμβόλιο για τον κορονοϊό διαψεύδοντας έτσι τις σχετικές φήμες που είχαν ακουστεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Στο γήπεδο του Γυμνού: Σοκ και ερωτηματικά για τον αιφνίδιο θάνατο του 13χρονου Γιάννη την ώρα του αγώνα - «Είχαν γίνει όλες οι εξετάσεις και ήταν υγιέστατος...», λέει στο EviaZoom.gr ο υπεύθυνος της ακαδημίας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA