Μεταθέσεις Δικαστών: Αποχωρεί και πάει στον Πειραιά ο «επίορκος» Ευθύμης Κατσαλούλης που «δίκασε» την υπόθεση της Βάκα με το ουίσκι και εξέδωσε απόφαση - έκτρωμα μαζί με την παρέα του διαπράττοντας σωρεία παραβιάσεων και παρανομιών (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μεταθέσεις Δικαστών: Αποχωρεί και πάει στον Πειραιά ο «επίορκος» Ευθύμης Κατσαλούλης που «δίκασε» την υπόθεση της Βάκα με το ουίσκι και εξέδωσε απόφαση - έκτρωμα μαζί με την παρέα του διαπράττοντας σωρεία παραβιάσεων και παρανομιών (ΦΩΤΟ)

Συνεχίστηκαν οι «Κρίσεις» των Δικαστικών Λειτουργών της χώρας με τις μεταθέσεις και τις τοποθετήσεις των Δικαστών για το 2022 από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου...

Όπως αποφασίστηκε στις 8 Ιουνίου 2022 ανάμεσα στους Δικαστές που παίρνουν μετάθεση είναι και ο γνωστός και μη εξαιρετέος Ευθύμης Κατσαλούλης, που υπηρετούσε για χρόνια στα Δικαστήρια Χαλκίδας, ο οποίος μετατίθεται στα Δικαστήρια Πειραιά όπως ανακοινώθηκε.

Δεν γνωρίζουμε αν ήθελε να φύγει ο ίδιος ή τον μετέθεσε ο Άρειος Πάγος χωρίς να το θέλει, αλλά αυτό είναι κάτι που είναι αδιάφορο για εμάς. Αυτό που πρέπει να γνωρίζει ο ίδιος και η παρέα του είναι ότι θα τους «ταράξουμε στη νομιμότητα είτε έμενε, είτε πήγαινε ακόμα και στα Δικαστήρια της Τουρκίας και για αυτά που έγιναν θα λογοδοτήσει τόσο ο ίδιος όσο και η παρέα του από την πραγματική δικαιοσύνη. Να μην έχει καμία αμφιβολία γι΄αυτό. Και μιλάμε αποκλειστικά για την επαγγελματική δράση τους».

Η σχετική ανακοίνωση του Αρείου Πάγου:

Ο Ευθύμης Κατσαλούλης:

Όπως έχουμε γράψει (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ τα σχετικά δημοσιεύματα), ο συγκεκριμένος κύριος, -η σύζυγος του οποίου είναι επίσης Δικαστίνα και υπηρετεί και αυτή στη Χαλκίδα-, είναι αυτός που ήταν ο Προεδρεύεων Δικαστής του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας που δίκασε την δίκη - παρωδία της 30ης Μαίου 2022 με την δήθεν συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του EviaZoom.gr και του δημοσιογράφου Μιχάλη Τσοκάνη για το αδίκημα της δήθεν συκοφαντικής δυσφήμισης μετά από μήνυση της Τρικαλινής Δημάρχου Χαλκιδέων, Έλενας Βάκα, διαπράττοντας σωρεία παραβιάσεων και παρανομιών σε βάρος του EviaZoom.gr και του δημοσιογράφου Μιχάλη Τσοκάνη, εκδίδοντας στο τέλος απόφαση - έκτρωμα με δόλο και για λόγους εκδίκησης.

Όλες οι ενέργειες τους ήταν προσχεδιασμένες και σε πλήρη γνώση και καθ' υπόδειξη των Προϊσταμένων τους. Η πραγματική Δικαιοσύνη ήρθε η ώρα να θυμίσει στους επίορκους που αναλαμβάνουν χρέη εκτελεστών ότι ο Δικαστικός Λειτουργός θα πρέπει να υπακούει σε ό,τι του υπαγορεύει το δίκαιο και όχι να καθίσταται υποχείριο του κάθε «Προκοπίου ή Φλετούρης ή οποιοδήποτε άλλου...» ή να εκμεταλλεύεται την θέση του για προσωπικά μίση, πάθη για λόγους εκδίκησης.

Ο Κατσαλούλης και η παρέα του εν προκειμένω, είναι ολοφάνερο ότι η παραβίαση των δικονομικών κανόνων συντελέσθηκε ακριβώς με αυτήν τη σκοπιμότητα. Οι ενέργειές τους στράφηκαν ευθέως εναντίον του EviaZoom.gr και του δημοσιογράφου Μιχάλη Τσοκάνη χωρίς να κρατούν τα προσχήματα, κάτι που επιβεβαιώνει από την άλλη τα όσα είχε καταγγείλει με κατάθεση - αναφορά στον Άρειο Πάγο ο δημοσιογράφος με αδιάσειστα στοιχεία λίγο καιρό πριν την στημένη δίκη. Στράφηκαν όμως ακόμα περισσότερο κατά της συντεταγμένης πολιτειακής λειτουργίας, του Κράτους Δικαίου και καθαυτού του δημοκρατικού πολιτεύματος της Χώρας.

Ήδη για τα αίσχη και την φαρσοκωμωδία που έλαβαν χώρα στη δίκη της 30ης Μαίου 2022, ο δημοσιογράφος Μιχάλης μετέβη στον Άρειο Πάγο από τις 3 Ιουνίου 2022 ο Μιχάλης Τσοκάνης και τα κατήγγειλε με στοιχεία στον Άρειο Πάγο ζητώντας την κατά νόμον δίωξη προς ποινικό και πειθαρχικό έλεγχο κατά όσων έλαβαν μέρος στη συγκεκριμένη δίκη για τις παράνομες πράξεις τους, όπως για κατάχρηση εξουσίας σε βαθμό κακουργήματος, παράβαση καθήκοντος κατεξακολούθηση, ηθική αυτουργία σε κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας, ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος, συνέργεια σε κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας, κ.α.

Επίσης έγινε κοινοποίηση στον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, σε όλα τα κόμματα του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, όπως και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Πλέον όλοι γνωρίζουν και για οτιδήποτε γίνει, πχ αν πάθει ακόμα και κάτι κακό ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης σε βάρος του οποίου ήδη έχουν γίνει δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας και οι δράστες παραμένουν ατιμώρητοι, οι ευθύνες θα επεκταθούν και θα έχουν επίσης ονοματεπώνυμο. Να γνωρίζουν επίσης ότι το EviaZoom.gr και ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης θα προστατευτούν με κάθε τρόπο αν χρειαστεί...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Δικαστήρια Χαλκίδας: Φαρσοκωμωδία και νέα αίσχη για το αληθές δημοσίευμα με το ουίσκι της Βάκα στο δημοτικό συμβούλιο! Καραστημένη η «δίκη»! Δεν έδωσαν παρανόμως αναβολή, «δίκασαν» μόνοι τους την υπόθεση και εξέδωσαν πρωτοφανή απόφαση - έκτρωμα κατά EviaZoom και Μιχάλη Τσοκάνη για δήθεν συκοφαντική δυσφήμιση - «Αν μπορούσαν θα με καταδίκαζαν και σε θανατική ποινή, επιβεβαιώθηκα που είχα ζητήσει να φύγουν οι υποθέσεις...» - Διαβάστε και φρίξτε (ΦΩΤΟ)

Ο Μιχάλης Τσοκάνης κατήγγειλε στον Άρειο Πάγο την «στημένη δίκη» με την Βάκα με την απόφαση έκτρωμα - Κατατέθηκε και διπλό αίτημα να μην εκδικάζονται οι υποθέσεις στα Δικαστήρια Χαλκίδας (ΦΩΤΟ - ΕΓΓΡΑΦΑ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA