Μακελειό με 3 νεκρούς και τραυματίες στην Αθήνα μετά από συμπλοκή και καταδίωξη με αστυνομικούς (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μακελειό με 3 νεκρούς και τραυματίες στην Αθήνα μετά από συμπλοκή και καταδίωξη με αστυνομικούς (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

3 νεκροί και 4 τραυματίες, εκ των οποίων δύο αστυνομικοί, είναι ο απολογισμός των πυροβολισμών που σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (02-07-2022) στην Αθήνα σε σε Κάτω Πατήσια και Αγίους Αναργύρους... 


Πηγές της ΕΛ.ΑΣ ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι λίγο μετά τις 21:30, στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου, στα Κάτω Πατήσια, έγινε συμπλοκή 7 ανθρώπων, χωρίς να είναι γνωστοί ακόμη οι λόγοι.

Οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου Mercedes πυροβόλησε νεαρό οδηγό μοτοσικλέτας, τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά. Την μοτοσικλέτα ακολουθούσε ο πατέρας του θύματος, με αυτοκίνητο Audi, στο οποίο επέβαιναν ακόμη δύο πρόσωπα. Ο πατέρας, πάντα σύμφωνα με τις πηγές της ΕΛ.ΑΣ, έβγαλε όπλο και  πυροβόλησε εν ψυχρώ τον δράστη του τραυματισμού του γιού του και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Ο συνοδηγός του Audi, που προσπάθησε να τρέξει για να καλυφθεί, χτυπήθηκε και τραυματίστηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο. Ταυτόχρονα, άλλο πρόσωπο που επέβαινε στη Mercedes εγκατέλειψε το αυτοκίνητο. Αμέσως μετά, σταμάτησε διερχόμενο οδηγό και υπό την απειλή όπλου του πήρε το όχημα και διέφυγε.

Τέλος οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αστυνομικοί εντόπισαν τον ύποπτο στους Αγίους Αναργύρους που έφυγε από τα Κάτω Πατήσια και ακολούθησε καταδίωξη με ανταλλαγή πυροβολισμών με τον ύποπτο να πέφτει νεκρός.

Οι δύο αστυνομικοί που τραυματίστηκαν διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Τους επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντίνος Σκούμας.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA