#Βάκα Gate: Την φτύνουν οι δημότες και αυτή νομίζει ότι βρέχει - ΕΙΚΟΝΕΣ από το «κράξιμο διαρκείας»... | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

#Βάκα Gate: Την φτύνουν οι δημότες και αυτή νομίζει ότι βρέχει - ΕΙΚΟΝΕΣ από το «κράξιμο διαρκείας»...

Η «τελειωμένη» Δήμαρχος Χαλκιδέων από τα Τρίκαλα, πρέπει να της αναγνωρίσουμε, ότι προσφέρει άφθονο γέλιο, εντελώς δωρεάν, μόνο με ένα κλικ στη σελίδα του facebook του Δήμου Χαλκιδέων αλλά και στα προσωπικά της προφίλ, όπου κοινοποιεί και εκεί τις διάφορες αστειότητες και προεκλογικές τυμπανοκρουσίες, οι οποίες αυξάνονται όσο πλησιάζουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023, άσχετα αν τα παρατήσει στο τέλος και την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια, όπως ακούγεται και αυτό, και δεν είναι καν υποψήφια βάζοντας ένα από τα γνωστά δεκανίκια της στη θέση της για να αποφύγει την προσωπική πανωλεθρία...

Η Έλενα Βάκα, που έγινε Δήμαρχος Χαλκιδέων το 2019 λόγω ειδικών συγκυριών (διπλές εκλογές κ.α.) αλλά ακόμη και τότε εκλέχθηκε δεύτερη εκπροσωπώντας ένα πολύ μικρό μέρος των δημοτών καθώς η μεγάλη νικήτρια ήταν η αποχή και με τεράστια διαφορά, θα κάθεται στη καρεκλάρα της Δημάρχου για λίγους μήνες ακόμα... Παράλληλα επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι αντικείμενο έρευνας για την «πλούσια» δράση της θα είναι και οι απευθείας αναθέσεις και τα πάρε-δώσε του Δήμου Χαλκιδέων με δημόσιο χρήμα. Θα διερευνηθεί συγκεκριμένα μέχρι και το τελευταίο ευρώ που έδωσε χωρίς διαγωνισμό και αν αυτοί που τα τσέπωσαν ήταν ημέτεροι και φιλενάδες της. Αυτά ως μικρό πρόλογο, πάμε τώρα στο προκείμενο που δεν είναι άλλο από το «κράξιμο διαρκείας» που «τρώει» η Έλενα Βάκα και η παρέα της.

Μετά από 3 χρόνια ανυπαρξίας και κοροϊδίας ανακοινώθηκε στη σελίδα του Δήμου Χαλκιδέων στο facebook η «Ώρα της Δημάρχου», δηλαδή η Έλενα Βάκα να δέχεται δημότες στο γραφείο της χωρίς ραντεβού για να ακούσει τα αιτήματα τους. Το γέλιο και το κράξιμο που έπεσε και γι΄αυτή την ανακοίνωση δεν περιγράφονται.

Πάρτε γενικά μία γεύση από τα σχόλια του κόσμου (σ.σ. που δεν έχουν διαγράψει ακόμα) στη σελίδα του Δήμου Χαλκιδέων στο facebook:


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA