ΑΝΤ1: Οριστικό φινάλε για την επιτυχημένη εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

ΑΝΤ1: Οριστικό φινάλε για την επιτυχημένη εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Οριστική αυλαία έριξαν την Κυριακή (03-07-2022) οι «Πρωινοί Τύποι»  στον ΑΝΤ1 μετά από τρία χρόνια...

Πρόκειται για την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, η οποία σημείωσε τεράστια επιτυχημένη πορεία. Ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους μιλώντας για το τέλος της συνεργασίας τους. Σημειώνεται ότι από το 2021 είχαν συμπαρουσιάστρια και την δημοσιογράφο Ηρώ Ράντου, ενώ την εκπομπή πλαισίωνε μία μάχιμη ομάδα δημοσιογράφων.

«Τελειώνει η σεζόν και πρέπει να σας πούμε ότι τελειώνει και ένα ωραίο τρίχρονο ταξίδι που κάναμε όλοι μαζί. Είναι η τελευταία μας εκπομπή αυτή. Εμείς από την πλευρά μας να σας ευχηθούμε να έχετε ένα πολύ πολύ όμορφο καλοκαίρι», είπε αρχικά ο Νίκος Ρογκάκος.

Με τον Παναγιώτη Στάθη να παίρνει τον λόγο και να σημειώνει:

«Ήταν ένα ταξίδι ωραίο. Να ξέρετε ότι εμείς βάλαμε όλο μας το είναι και όλες μας τις δυνάμεις για να δείξουμε κάτι ωραίο, Θα πρέπει να σας πούμε ότι εμείς περάσαμε και καλά εδώ. Ζοριστήκαμε, γελάσαμε, πονέσαμε, αγχωθήκαμε… ήταν μια κανονική δημοσιογραφική δουλειά. Εγώ προσωπικά σας ευχαριστώ όλους. Ομολογώ ότι είμαι λίγο συγκινημένος. Να ευχαριστήσω και τη διοίκηση του σταθμού και το διοικητικό προσωπικό και όλο τον κόσμο. Ένα πράγμα θέλω να πω, στον ΑΝΤ1 κέρδισα φίλους και επαγγελματικά και προσωπικά. Ο Νίκος Ρογκάκος είναι αδελφός μου, το ξέρει. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε άλλο, σημασία έχει να είμαστε καλά, να πηγαίνουμε παρακάτω και να κάνουμε ωραία πράγματα».

Ο Νίκος Ρογκάκος ανέφερε επίσης:

«Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του ΑΝΤ1. Τον κ. Θοδωρή Κυριακού, ο οποίος μας εμπιστεύθηκε αυτά τα τρία χρόνια… Πολύ περισσότερο ευχαριστούμε εσάς που αυτά τα τρία χρόνια μας εμπιστευθήκατε και μας φέρατε πολλές φορές στην κορυφή αλλά και στην πρώτη θέση στις καρδιές σας και στην τηλεθέαση, που για εμάς δεν έχει σημασία το αν είμαστε πρώτοι δεύτεροι τρίτοι. Σημασία έχει να κάνουμε τη δουλειά μας καλά χωρίς παρεμβάσεις και με τη δική σας μεγάλη υποστήριξη. Πρέπει να πω ότι από τον Παναγιώτη Στάθη έμαθα πολλά στη συνεργασία μας και πάμε λίγο πιο μπροστά».

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA