Βίντεο-ντοκουμέντο «καίει» τον Αδαμαντίδη που συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος - Η στιγμή που χτυπάει την σύντροφο του | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βίντεο-ντοκουμέντο «καίει» τον Αδαμαντίδη που συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος - Η στιγμή που χτυπάει την σύντροφο του

Τις καταγγελίες της συντρόφου του Θέμη Αδαμαντίδη σε βάρος του τραγουδιστή θα επιβεβαιώσει βίντεο-ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας...

Ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη μετά από μήνυση της σε βάρος του για ξυλοδαρμό. Ο γνωστός τραγουδιστής, που έχει δικηγόρο τον Αλέξη Κούγια, συνελήφθη την Παρασκευή (01-07-2022) στα πλαίσια του αυτοφώρου και το Σάββατο οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ο οποίος τον άφησε ελεύθερο, ενώ η δίκη του αυτοφώρου ορίστηκε για τις 4 Ιουλίου. Παράλληλα ο τραγουδιστής κατέθεσε μήνυση στην σύζυγο του για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση, ωστόσο το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας επιβεβαιώνει τα όσα κατήγγειλε η πρώτην σύζυγος του.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο τραγουδιστής την τράβηξε από τα μαλλιά, την χτύπησε και την έβρισε χυδαία, ενώ όπως τόνισε και ο δικηγόρος της, δεν είναι η πρώτη φορά που η πελάτισσά του δέχτηκε βίαιη συμπεριφορά και έγινε θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Το newsit.gr και ο ΑΝΤ1 παρουσίασαν βίντεο-ντοκουμέντο, στο οποίο φαίνεται η γυναίκα να πέφτει θύμα βιαιοπραγίας από τον Θέμη Αδαμαντίδη.

Πληροφορίες  αναφέρουν ότι το βίντεο είναι τραβηγμένο έξω από ένα προποτζίδικο και σε αυτό, εμφανίζεται το ζευγάρι να προχωράει, όταν ξαφνικά, η γυναίκα δέχεται μία κλωτσιά. Η γυναίκα δέχθηκε επίθεση και μέσα στο αμάξι όπου υπάρχει και εκεί βίντεο, σύμφωνα με τον δικηγόρο της γυναίκας, Απόστολος Λύτρας.

Παράλληλα τον Θέμη Αδαμαντίδη καταγγέλλει για ξυλοδαρμό και η πρώην σύζυγος του η οποία έχει μετακομίσει στην Βουλγαρία.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA