Φωτιά σε Σχηματάρι & Δήλεσι: Κάηκαν σπίτια, αυτοκίνητα και αποθήκες - «Μόνοι μας προσπαθούσαμε να σώσουμε τις περιουσίες μας...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Φωτιά σε Σχηματάρι & Δήλεσι: Κάηκαν σπίτια, αυτοκίνητα και αποθήκες - «Μόνοι μας προσπαθούσαμε να σώσουμε τις περιουσίες μας...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε Σχηματάρι και Δήλεσι την Δευτέρα (04-07-2022) που φέρεται να προκλήθηκε από μετασχηματιστή σε κολώνα της ΔΕΗ...

Λόγω και των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, η φωτιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις και εστάλη και μήνυμα από το 112 για να προειδοποιήσει τους κατοίκους για τη φωτιά. Κάηκαν σπίτια, αποθήκες, αυτοκίνητα ενώ εκκενώθηκε ενώ δόθηκε εντολή στους κατοίκους να εκκενώσουν το Δήλεσι.

Η φωτιά κατασβέστηκε τελικά μετά από πολύωρη μάχη με τις φλόγες με τους κατοίκους να καταγγέλλουν ότι μόνοι τους με λάστιχα προσπαθούσαν να σώσουν τις περιουσίες τους. Και στις δύο περιοχές επιχείρησαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Πλέον, δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο και η φωτιά είναι ελεγχόμενη, αλλά η Πυροσβεστική παραμένει επί ποδός προκειμένου να μην υπάρξουν αναζωπυρώσεις.

Στο Σχηματάρι μετέβη με εντολή του Αρχηγού της Πυροσβεστικής, και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού για να διερευνήσει τα αίτια της φωτιάς.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA