Νέος Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ο Ισίδωρος Ντογιάκος - Του χρόνου αποχωρεί η Χαλκιδέα Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Μαρία Γεωργίου (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέος Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ο Ισίδωρος Ντογιάκος - Του χρόνου αποχωρεί η Χαλκιδέα Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Μαρία Γεωργίου (ΦΩΤΟ)

Με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου και του Υπουργού Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, νέος Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου επελέγη ο, -μέχρι πρότινος-, Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος...

Παράλληλα για τη θέση της Προέδρου του ΣτΕ επελέγη η, -μέχρι πρότινος-, Αντιπρόεδρος του ΣτΕ Ευαγγελία Νίκα.

Σημειώνεται ότι τον Ιούνιο του 2023 θα αποχωρήσει από τη θέση της η Χαλκιδέα Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Μαρία Γεωργίου, η οποία θα κάτσει στην προεδρική καρέκλα για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Ισίδωρος Ντογιάκος, ο οποίος διαδέχεται τον αποχωρήσαντα λόγω ορίου ηλικίας, Βασίλη Πλιώτα, ο οποίος παρέμεινε επί 3 χρόνια στο τιμόνι της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, έχει ακόμα μόνον ένα χρόνο, ως θητεία για την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Δηλαδή και ο Ισίδωρος Ντογιάκος θα αποχωρήσει τον Ιούνιο του 2023. 

Η Ευαγγελία Νίκα στο ΣτΕ

Πέραν του Ισίδωρου Ντογιάκου, η κυβέρνηση προχώρησε σε επιλογή και νέας Προέδρου στο Συμβούλιο της Επικρατείας, την οποία επελέγη, όπως προαναφέραμε, η Ευαγγελία Νίκα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA