Μορφή χιονοστιβάδας οι αντιδράσεις για την «Ελληνική Δικαιοσύνη» με αφορμή και την αποφυλάκιση Λιγνάδη - Το τραγούδι και από τον Κραουνάκη που έγινε viral (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μορφή χιονοστιβάδας οι αντιδράσεις για την «Ελληνική Δικαιοσύνη» με αφορμή και την αποφυλάκιση Λιγνάδη - Το τραγούδι και από τον Κραουνάκη που έγινε viral (ΒΙΝΤΕΟ)

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι αντιδράσεις χιλιάδων πολιτών αλλά και καλλιτεχνών για την «Ελληνική Δικαιοσύνη» και τους εκπροσώπους της με αφορμή και την προκλητική αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη και ενώ καταδικάστηκε για βιασμούς δύο ανηλίκων, ενώ αν ήταν στη θέση του οποιοσδήποτε απλός πολίτης θα ήταν στη φυλακή...

Σε θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες είδαμε να υψώνονται πανό με τη λέξη «βιαστής», ενώ πλήθος ηθοποιών διάβασε το κείμενο-καταπέλτη του ΣΕΗ κατά της «Ελληνικής Δικαιοσύνης» ζητώντας να επιστρέψει στη φυλακή ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου.

«Φανταστείτε τι γίνεται σε άλλες άγνωστες δικαστικές υποθέσεις που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας...», κατέληξαν και καταχειροκροτήθηκαν.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι αναρτήσεις κατά της δικαστικής απόφασης είναι αμέτρητες και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Στίχους για την προκλητική αποφυλάκιση Λιγνάδη εμπνεύστηκε και ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος τραγούδησε το βράδυ της Δευτέρας (18-07-2022) στο Θέατρο Άλσος.

«Δώσε γκάζια καλλιτέχνη, να ακουστεί παντού η φωνή σου, βιαστή τράβα φυλάκα και Μενδώνη παραιτήσου» ακούστηκε να λέει ζωντανά ο Κραουνάκης και ο κόσμος τον αποθέωσε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA