Ολυμπιακός - Μακάμπι Χάιφα 0-4: Ο αποκλεισμός και ο διασυρμός φέρνουν εξελίξεις - Νέες μεταγραφές και αποχωρούν ίσως και παραπάνω από 15 παίκτες, τελειωμένος και Μαρτίνς (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ολυμπιακός - Μακάμπι Χάιφα 0-4: Ο αποκλεισμός και ο διασυρμός φέρνουν εξελίξεις - Νέες μεταγραφές και αποχωρούν ίσως και παραπάνω από 15 παίκτες, τελειωμένος και Μαρτίνς (ΒΙΝΤΕΟ)

Η βαριά εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού από τη Μακάμπι Χάιφα το βράδυ της Τετάρτης (27-07-2022) με 0-4 και ο πρόωρος αποκλεισμός από το Champions League φέρνει τους «ερυθρόλευκους» προ εξελίξεων με τους φιλάθλους της ομάδας να ζητούν την απομάκρυνση του προπονητή Πέδρο Μαρτίνς...

Ο Ολυμπιακός γνώρισε ντροπιαστικό εντός έδρας αποκλεισμό από το Champions League, χάνοντας με το βαρύτατο 0-4 από την Μακάμπι Χάιφα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στον αγώνα ρεβάνς για το β΄ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, σε μια από τις βαρύτερες εντός έδρας ήττες της ιστορίας του.

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται υπάρχει τρομερή απογοήτευση με πρωτοκλασάτους παίκτες και τα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα. Με εντολή Μαρινάκη θα γίνουν νέες μεταγραφές και θα πάρουν… σκούπα από την ομάδα ίσως και παραπάνω από 15 παίκτες, ενώ τελειωμένος θεωρείται ο Μαρτίνς.

Μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από το Champions League ο Ολυμπιακός, όπως και πέρυσι, θα αντιμετωπίσει στα προκριματικά του Europa League την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Με τη διαφορά ότι πέρυσι την πέτυχαν στα πλέι οφ της διοργάνωσης ενώ φέτος στον γ’ προκριματικό. Την είχαν νικήσει 3-0 στο Καραϊσκάκη και είχαν φέρει 2-2 εκτός έδρας παίρνοντας το εισιτήριο για τους ομίλους. Η Σλόβαν υποβιβάστηκε στο Europa League, καθώς αποκλείστηκε στην έδρα της από την Φερεντσβάρος με 1-4, αν και είχε νικήσει στο πρώτο ματς με 2-1 στην Ουγγαρία.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη (4/8) στο Φάληρο και η ρεβάνς στις 11/8 στην Μπρατισλάβα.

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί τα στιγμιότυπα και τα γκολ του αγώνα Ολυμπιακός - Μακάμπι Χάιφα που εξελίχθηκε σε εφιάλτη για τους «ερυθρόλευκους»:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA