Σάλος και οργή για τον 49χρονο που πήγε σε νοσοκομείο με πόνους και αφού τον έδιωξαν χωρίς να τον εξετάσουν πέθανε αβοήθητος - Ήταν μέσα πάνω από 70 γιατροί - Ξεσπούν οι συγγενείς του! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σάλος και οργή για τον 49χρονο που πήγε σε νοσοκομείο με πόνους και αφού τον έδιωξαν χωρίς να τον εξετάσουν πέθανε αβοήθητος - Ήταν μέσα πάνω από 70 γιατροί - Ξεσπούν οι συγγενείς του! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σάλος και οργή για τον θάνατο του 49χρονου στην Πάτρα που άφησε την τελευταία του πνοή έξω από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»...

Ήταν το βράδυ της Τετάρτης (13-07-2022) όταν ο 49χρονος έφτασε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, ζητώντας πρώτες βοήθειες, καθώς είχε δυνατούς πόνους στο στήθος και δύσπνοια, ωστόσο πήρε την απίστευτη απάντηση από νοσηλεύτρια πως δεν εφημερεύει το νοσοκομείο και να απευθυνθεί στο νοσοκομείο του Ρίου, και λίγα μέτρα έξω από το Νοσοκομείο υπέστη έμφραγμα και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ξεσπούν οι συγγενείς του

«Πήγε το παιδί στο νοσοκομείο και τον διώξανε σαν το σκυλί, γιατί τον αφήσανε μόνο του; γιατί δεν τον πήγανε σε ένα ασθενοφόρο; γιατί δεν τον είδε ένας γιατρός; γιατί, γιατί, γιατί....» τονίζει έξαλλη η αδελφή του 49χρονου.

«Απαράδεκτοι… Αυτό Μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε Έλληνα ή άλλον συνάνθρωπο μας», γιατί δεν έχει παρέμβει ο Εισαγγελέας ακόμα;», αναφέρει άλλος συγγενής του.

Το τρομερό της υπόθεσης είναι ότι μέσα στο συγκεκριμένο νοσοκομείο εκείνη την ώρα βρίσκονταν 70 γιατροί όλων τον ειδικοτήτων.

Ο 49χρονος:

 

Μετά από την αξιολόγηση του πορίσματος της κατεπείγουσας έρευνας ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης διέταξε κατεπείγουσα ΕΔΕ. Παράλληλα ζήτησε την παραίτηση του διοικητή του νοσοκομείου Πάτρας «Άγιος Ανδρέας» και την ενεργοποίηση των διατάξεων της θέσης σε αργία για όσους ευθύνονται για τη λανθασμένη αξιολόγηση του περιστατικού.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA