Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον φυλακισμένο αναρχικό Γιάννη Μιχαηλίδη την Δευτέρα στο Εφετείο Λαμίας όπου θα εκδικαστεί το νέο αίτημα αποφυλάκισης του - Κλείνει δρόμους η ΕΛ.ΑΣ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον φυλακισμένο αναρχικό Γιάννη Μιχαηλίδη την Δευτέρα στο Εφετείο Λαμίας όπου θα εκδικαστεί το νέο αίτημα αποφυλάκισης του - Κλείνει δρόμους η ΕΛ.ΑΣ

Συγκέντρωση αλληλέγγυων στο φυλακισμένο αναρχικό Γιάννη Μιχαηλίδη που θα εκδικαστεί νέο αίτημα για την αποφυλάκιση του θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (25-07-2022) στις 11:00 το πρωί στο Εφετείο Λαμίας όπου θα συνεδριάσει το συμβούλιο Εφετών...

Ο κρατούμενος στις Φυλακές Μαλανδρίνου Γιάννης Μιχαηλίδης, που είχε κατηγορηθεί για τις ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης, ενώ αργότερα είχε συλληφθεί ως ο «τοξοβόλος του Συντάγματος» βρίσκεται έγκλειστος από το 2013 στις ελληνικές φυλακές. Έχοντας εκτίσει τα 3/5 της βασικής ποινής του και τα 2/5 της ποινής για την απόδραση, αιτήθηκε την υφ’ όρον απόλυσή του. Οι Δικαστές ωστόσο του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Άμφισσας, απέρριψαν την αίτησή του και έκτοτε προχώρησε σε απεργία πείνας. Την Δευτέρα (25-07-2022) διανύει την 64η μέρα απεργίας πείνας νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Την υπεράσπιση του Γιάννη Μιχαηλίδη ανέλαβε ο γνωστός Αθηναίος δικηγόρος Θόδωρος Μαντάς, ο οποίος θα είναι παρών στο Εφετείο Λαμίας και θα τον εκπροσωπήσει στην εκδίκαση για το νέο αίτημα αποφυλάκισης του.

Τις τελευταίες ημέρες για την αποφυλάκιση του έχουν πραγματοποιηθεί σε ένδειξη αλληλεγγύης πολλές κινητοποιήσεις από τον αντιεξουσιαστικό χώρο τόσο στη Λαμία όσο και σε όλη την Ελλάδα. 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ που εστάλη στο EviaZoom.gr για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: 

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, με σκοπό την ομαλή, ασφαλή και εύρυθμη διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, καθώς και την αποφυγή πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος, θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 το πρωί, λόγω πραγματοποίησης συγκέντρωσης – συνάθροισης ατόμων έξωθεν του Εφετείου Λαμίας.

Συγκεκριμένα, θα ισχύει απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων, από ώρα 10:00 έως περάτωσης της κινητοποίησης, (αποχώρησης συγκεντρωθέντων), επί της οδού Γεωργίου Γεννηματά στη Λαμία, ήτοι από τη διασταύρωση Φούντα έως τον κόμβο Έκθεσης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Σημειώνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων για την είσοδο και έξοδο στην πόλη της Λαμίας, θα διεξάγεται μέσω των κόμβων Σερδάρη και Ξηριώτισσας.

Τονίζεται ότι σε κάθε περίπτωση, παρακαλείστε όπως συμμορφώνεστε στα ανωτέρω, καθώς και στις υποδείξεις των τροχονόμων».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA