ΣΥΡΙΖΑ: «Μόνη λύση οι εκλογές για να αποκαταστήσουμε πλήρως το κράτος δικαίου, η κυβέρνηση χειραγωγεί τους θεσμούς και περιορίζει τις αντίθετες φωνές...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΣΥΡΙΖΑ: «Μόνη λύση οι εκλογές για να αποκαταστήσουμε πλήρως το κράτος δικαίου, η κυβέρνηση χειραγωγεί τους θεσμούς και περιορίζει τις αντίθετες φωνές...»

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Η Έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αναδεικνύει καθαρά την πραγματικότητα μιας χώρας όπου το Κράτος Δικαίου πάσχει και μιας κυβέρνησης που νοιάζεται μόνο για την εικόνα της, μιας κυβέρνησης που αντί να επιχειρεί να λύσει προβλήματα επιδιώκει να κερδίζει χρόνο, να χειραγωγεί θεσμούς και να περιορίζει τις αντίθετες φωνές.

Δεν είναι λοιπόν μόνο η έκθεση των Δημοσιογράφων χωρίς Σύνορα που μας κατέταξαν στην τελευταία θέση της Ευρώπης και 108η στο κόσμο. Είναι ο κ. Μητσοτάκης, που ως Βαλκάνιος Όρμπαν, δυσφημεί και εκθέτει την Ελλάδα διεθνώς.

Μόνη λύση οι εκλογές και μια προοδευτική κυβέρνηση που θα αποκαταστήσει και θα διασφαλίσει πλήρως τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου σε μια σύγχρονη, ευρωπαϊκή, δημοκρατική κοινωνία».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA