Του ...κορονοϊού και στο Νοσοκομείο Χαλκίδας: Άρχισε να γεμίζει με ασθενείς, νόσησαν και ειδικευόμενοι γιατροί - «Χρειαζόμαστε γιατρούς και νοσηλευτές...» , λέει ο Σύλλογος Εργαζομένων | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Του ...κορονοϊού και στο Νοσοκομείο Χαλκίδας: Άρχισε να γεμίζει με ασθενείς, νόσησαν και ειδικευόμενοι γιατροί - «Χρειαζόμαστε γιατρούς και νοσηλευτές...» , λέει ο Σύλλογος Εργαζομένων

Εκτός από την ζέστη η Χαλκίδα και όλη η Εύβοια βράζει από κρούσματα κορονοϊού με αποτέλεσμα να έχουν αρχίσει να γεμίζουν και τα κρεβάτια ασθενών στις κλινικές covid όπως και οι επισκέπτες που πηγαίνουν για εξετάσεις στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και βγαίνουν θετικοί στον ιό όλο και αυξάνονται...

Χαρακτηριστικό είναι ότι μέχρι την Παρασκευή (15-07-2022) οι ασθενείς με κορονοϊό που νοσηλεύονται στις κλινικές covid του Νοσοκομείου Χαλκίδας έφτασαν τους 15.

Παράλληλα σύμφωνα με το ρεπορτάζ τις τελευταίες μέρες έχουν νοσήσει με κορονοϊο ένας ειδικευόμενος νεαρός οφθαλμίατρος, ένας νεαρός ειδικευόμενος παθολόγος και ένας ογκολόγος.

Την ίδια ώρα ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χαλκίδας καταγγέλλει τα εξής με ανακοίνωση που απέστειλε στο EviaZoom.gr:

«Καταγγέλουμε απερίφραστα την απαράδεκτη προσπάθεια της διοίκησης που, στη γνωστή τακτική των μπαλωμάτων, προσπαθεί με μπαλώματα να καλύψει ανάγκες. Πιο συγκεκριμένα από χτες, με εντολή της Νοσηλευτικής Διεύθυνσης, μετακινούν προσωπικό από την υποστελεχωμένη ΜΕΘ, που καλύπτει 2 μονάδες (γενική ΜΕΘ και ΜΕΘ κόβιντ), για να καλύψει βάρδιες στην επίσης υποστελεχωμένη κλινική κόβιντ. Τα κάνουν αυτά την ίδια στιγμή που τα χρωστούμενα ρεπό και άδειες είναι 100αδες μέρες, που οι συνάδελφοι βγαίνουν με μυοσκελετικά προβλήματα, με αναρρωτικές άδειες και με αντίξοες συνθήκες δουλειάς. Πλέον οι συνάδελφοι στη ΜΕΘ θα πρέπει να καλύπτουν ανάγκες για 3 τμήματα.

Να είναι μπαλάκι, ανάλογα με τις άπειρες ανάγκες. Οι νοσηλευτές να είναι λάστιχο, να μη ξέρουν όταν γυρίσουν σπίτι αν το ρεπό τους θα ακυρωθεί, αν η άδεια θα ανακληθεί. Να είναι εργαζόμενοι χωρίς προσωπική ζωή και ανάγκες».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA