Ανακοίνωση της ΝΔ προς EviaZoom.gr για Βόρεια Εύβοια: «Προς ενημέρωση σας ξεπερνά τα 300 εκ. ευρώ το σχέδιο αποκατάστασης και ο Πρωθυπουργός το παρακολουθεί στενά...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ανακοίνωση της ΝΔ προς EviaZoom.gr για Βόρεια Εύβοια: «Προς ενημέρωση σας ξεπερνά τα 300 εκ. ευρώ το σχέδιο αποκατάστασης και ο Πρωθυπουργός το παρακολουθεί στενά...»

Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας που εστάλη στο EviaZoom.gr με την σχετική εικόνα που βλέπετε:

«Συνεχίζονται οι επισκέψεις κλιμακίων της Νέας Δημοκρατίας, σε ολόκληρη τη χώρα, με βασικό στόχο την προβολή του κυβερνητικού έργου και την επικοινωνία του σε τοπικό επίπεδο.

Επόμενη στάση, ήταν η περιοχής της Εύβοιας. Σε αυτή την επίσκεψη ο επικεφαλής του κλιμακίου, Υπουργός Επικρατείας κ. Γιώργος Γεραπετρίτης , ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές Χρήστος Τριαντόπουλος, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και βουλευτής του νομού Σίμος Κεδίκογλου, οι Βουλευτές του νομού κ. Αθανάσιος Ζεμπίλης και κ. Σπύρος Πνευματικός, οι Βουλευτές κ. Αθανάσιος Δαβάκης και κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς, καθώς και η Γενική Γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού κ. Ελένη Δουνδουλάκη, επισκέφθηκαν έργα, συναντήθηκαν με εκπροσώπους και φορείς των τοπικών αρχών και αναφέρθηκαν στο κυβερνητικό έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή.

Όπως δήλωσαν προς ενημέρωση σας οι κ.κ. Γεραπετρίτης και Τριαντόπουλος:

Είχαμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε την πολύπαθη Βόρεια Εύβοια. Συναντήσαμε εκπροσώπους θεσμικών και επαγγελματικών φορέων της περιοχής και απλούς πολίτες. Ακούσαμε τα αιτήματά τους και αισθανθήκαμε τον πόνο και τις ανησυχίες τους. Είδαμε από κοντά την εξέλιξη του σχεδίου ανασυγκρότησης και εντοπίσαμε τα επόμενα βήματα που θα οδηγήσουν στην πλήρη αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος, την κοινωνική και οικονομική ευημερία. Έγιναν αρκετά, θα πρέπει όμως με γρήγορο ρυθμό να γίνουν πολλά περισσότερα, προκειμένου να αναδειχθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα όλης της Εύβοιας, αυτού του μοναδικού τόπου. Η Κυβέρνηση συνεχίζει απρόσκοπτα την υλοποίηση του σχεδίου στήριξης και αποκατάστασης της Βόρειας Εύβοιας, το οποίο αγγίζει και σταδιακά ξεπερνά τα 300 εκατ. ευρώ, σε ένα πλαίσιο συνεργασίας με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Ένα σχέδιο, το οποίο παρακολουθεί στενά ο Πρωθυπουργός, και έχει – από την πρώτη στιγμή – απτά και ορατά αποτελέσματα. Και προς αυτή την κατεύθυνση, συνεχίζουμε».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA