27χρονος ποδοσφαιριστής σκότωσε με σφυρί την 57χρονη πρώην του (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

27χρονος ποδοσφαιριστής σκότωσε με σφυρί την 57χρονη πρώην του (ΦΩΤΟ)

Ο 27χρονος Ιταλός ποδοσφαιριστής Τζοβάνι Παντοβάνι δολοφόνησε την κατά 30 χρόνια μεγαλύτερή του, πρώην σύντροφό του, Αλεσάντρα Ματεσούτσι...

Σύμφωνα με τα Ιταλικά μέσα ενημέρωσης η δολοφονία έγινε την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022. Το βράδυ της Τρίτης ο Παντοβάνι είχε στήσει καρτέρι στην Ματεούτσι περιμένοντάς την επί δύο ώρες στην είσοδο της πολυκατοικίας της, σε προάστιο της Μπολόνια.

Ο Παντοβάνι είχε ταξιδέψει αεροπορικώς από τη Σικελία, όπου κατοικεί και παίζει ποδόσφαιρο σε τοπική ομάδα.

Όταν η 57χρονη επέστρεψε στην κατοικία της, γύρω στις 21:30 (τοπική ώρα) ο νεαρός άντρας την αιφνιδίασε. Άρχισε να την χτυπάει με τα χέρια του και στη συνέχεια με ένα σφυρί και την τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι ενώ εκείνη του φώναζε να σταματήσει και καλούσε σε βοήθεια.

Οι γείτονες έσπευσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στην Ματεούτσι και κάλεσαν ασθενοφόρο και την αστυνομία. Η 57χρονη εξέπνευσε λίγο πριν την άφιξη του ασθενοφόρου, ενώ ο δολοφόνος της περίμενε στο σημείο τους αστυνομικούς για να τον συλλάβουν.

«Την άκουσα να ουρλιάζει "βοήθεια, Τζιοβάνι σε παρακαλώ, όχι!”», είπε η αδερφή της Ματεούτσι στους αστυνομικούς καθώς οι δύο γυναίκες συζητούσαν στο τηλέφωνο την ώρα που ο 27χρονος επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA