Μόνο στην Ελλάδα! Εργαζόμενη σε νοσοκομείο έχει να πατήσει το πόδι της 4 χρόνια αλλά πληρώνεται κανονικά! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μόνο στην Ελλάδα! Εργαζόμενη σε νοσοκομείο έχει να πατήσει το πόδι της 4 χρόνια αλλά πληρώνεται κανονικά!

Εάν δεν γινόταν η δημόσια καταγγελία σε μέσο ενημέρωσης κανείς δεν θα είχε πάρει χαμπάρι - Σάλος σε νοσοκομείο της Πάτρας με υπάλληλο η οποία πληρώνεται κανονικά, αλλά έχει να «πατήσει» στη δουλειά της 4 χρόνια...

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», το φαινόμενο αυτό ξεκίνησε από το 2018, όταν η γυναίκα δεν προσερχόταν στη δουλειά της. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας τελείωσαν οι άδειες που δικαιούτο και έπρεπε να επιστρέψει στην υπηρεσία της.

Φαίνεται όμως πως οι καλές δημόσιες σχέσεις που είχε «κάλυπταν» την απουσία της. Ετσι, και με το πρόσχημα του κορωνοϊού, δεν ήταν ποτέ στην εργασία της. Ομως, τα χρήματα που αντιστοιχούσαν στον μισθό της έμπαιναν κανονικά στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Η καταγγελία, που έγινε στην εφημερίδα «Π», αναφέρει πως η συγκεκριμένη υπάλληλος λαμβάνει κάθε μήνα μαζί με τον μισθό της και το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA