Συνελήφθη Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής για παιδική πορνογραφία | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συνελήφθη Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής για παιδική πορνογραφία

Λίγες ώρες μετά την σύλληψη του αστυνομικού για βιασμό ανήλικης (δείτε ΕΔΩ), έγινε γνωστό ότι συνελήφθη και 39χρονος Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής στη Σκιάθο, ο οποίος καταγγέλθηκε από την σύντροφό του για παιδική πορνογραφία...

Ο 39χρονος συνελήφθη την Κυριακή (31-07-2022) από Αστυνομικού του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου μετά από έρευνα παρουσία Εισαγγελέα στο σπίτι του, καθώς βρέθηκε και κατασχέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας που βρέθηκε στα ηλεκτρονικά μέσα που διέθετε. Συγκεκριμένα στην κατοχή του και στο κινητό του τηλέφωνο μεταξύ άλλων εντοπίσθηκαν φωτογραφίες με ανήλικες, ενώ μεταξύ των φωτογραφιών εντοπίσθηκε φωτογραφία ανήλικης περίπου 8 ετών.

Ο συλληφθείς συζούσε με διαζευγμένη γυναίκα, μητέρα δυο ανήλικων κοριτσιών 10 και 12 ετών αντίστοιχα και τα ξημερώματα επέστρεψε στο σπίτι που διαμένουν έχοντας καταναλώσει αλκοόλ. Η μητέρα των ανηλίκων εντόπισε στο κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες της μικρότερης κόρης της με εστίαση στα επίμαχα σημεία της ανήλικης και του ζήτησε εξηγήσεις. Λόγω της μέθης δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει και να απαντήσει και η γυναίκα τον έδιωξε από το σπίτι.

Το πρωί της Κυριακής η γυναίκα υπέβαλε καταγγελία σε βάρος του και οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του. Η μητέρα των δύο κοριτσιών ανέφερε ότι η 10χρονη πριν λίγες ημέρες είχε αναφέρει στη μητέρα της ότι ο συλληφθείς και ενώ η ίδια απουσίαζε, την είχε πάρει αγκαλιά και την οδήγησε στο κρεβάτι μαζί του, και κοιμήθηκαν μαζί.

Από το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος ανακοινώθηκε ότι τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον Ανακριτή για τα περαιτέρω.

Πληροφορίες: NantiaReport.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA