ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Μητσοτάκης έχει στήσει παρακράτος στη χώρα και παρακολουθεί βουλευτές και δημοσιογράφους, το ερώτημα που θα απαντήσει είναι ποιους και γιατί...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Μητσοτάκης έχει στήσει παρακράτος στη χώρα και παρακολουθεί βουλευτές και δημοσιογράφους, το ερώτημα που θα απαντήσει είναι ποιους και γιατί...»

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, μέσω του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Νάσου Ηλιόπουλου, που εστάλη στο EviaZoom.gr την Πέμπτη (25-08-2022), μία μέρα πριν την μετωπική σύγκρουση στη Βουλή:

«Στην αρχή διέρρεαν ότι παρακολουθούσαν πολιτικό αρχηγό για σχέσεις του με την Κίνα.

Μετά, ότι το ζήτησαν οι υπηρεσίες της Αρμενίας και της Ουκρανίας, για να διαψευστούν κατηγορηματικά και να το μαζέψουν άρον άρον.

Και τώρα ο εκπρόσωπος του κ. Μητσοτάκη μας ενημέρωσε ότι υπάρχει σχέδιο πολιτικής ανωμαλίας και απειλής του πολιτεύματος, την ίδια ώρα που κυβερνητικές πηγές διαρρέουν επίσημα στο σημερινό ρεπορτάζ των Financial Times πως πίσω από όλα βρίσκεται η Ρωσία.

Οι γελοίες δικαιολογίες του κ. Μητσοτάκη και των συνεργατών του θα ήταν για γέλια, εάν δεν ήταν πραγματικά για κλάματα. Έχουν φθάσει στο απώτατο σημείο αυτοεξευτελισμού, διακινδυνεύοντας την εθνική διπλωματία, μόνο και μόνο για να καλύψουν τις ευθύνες τους πίσω από δήθεν «εθνικούς λόγους».

Απειλή για το κράτος δικαίου και τη λειτουργία της Δημοκρατίας είναι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης και το παρακράτος που έχει στήσει για να παρακολουθεί βουλευτές, ευρωβουλευτές και δημοσιογράφους. Το ερώτημα που θα απαντήσει αύριο είναι απλό: Ποιους και γιατί;

Η απαλλαγή από το καθεστώς Μητσοτάκη αποτελεί σήμερα δημοκρατικό και πατριωτικό καθήκον».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA