Πάνε και τα στοιχεία...! Τελικά η ΕΥΠ κατέστρεψε το αρχείο παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πάνε και τα στοιχεία...! Τελικά η ΕΥΠ κατέστρεψε το αρχείο παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι φήμες βγήκαν αληθινές...

Άναψε «φωτιές» στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, μία φράση του πρέσβη Θεμιστοκλή Δεμίρη που διορίστηκε από την κυβέρνηση στη θέση του διοικητή της ΕΥΠ, αντικαθιστώντας τον αποπεμφθέντα Παναγιώτη Κοντολέωντα, μετά την αποκάλυψη ότι οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούσαν το κινητό του τότε ευρωβουλευτή και υποψήφιου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη. «Έχω πλήρη έλεγχο της υπηρεσίας τις τελευταίες 15 μέρες, a priori κανείς δεν εξαιρείται…» δήλωσε και άρχισε η σεναριολογία για το τι εννοούσε...

Βουλευτές της αντιπολίτευσης και όχι μόνο την ερμήνευσαν ως παραδοχή ότι παρακολουθούνται και άλλα πολιτικά πρόσωπα και δημοσιογράφοι.

«Το αρχείο παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη κάηκε, καταστράφηκε, τελείωσε»

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια της δημοσιογράφου Χριστίνας Κοραή στην εκπομπή «Live News» του MEGA.

Στο απόσπασμα της συζήτησης που είχε με τον παρουσιαστή Νίκο Ευαγγελάτο η δημοσιογράφος αναφέρει:

«Δεν υπάρχει το αρχείο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Live News, (το αρχείο) κάηκε, καταστράφηκε, τελείωσε! Και τι άλλο έμαθα πολύ ενδιαφέρον: Ας πούμε ότι ο κ. Ανδουλάκης πάει μόνος του, γιατί έχει προσκληθεί μόνος του να πάει να ενημερωθεί, ούτε εκείνος θα έχει όλη την ενημέρωση που περιμέναμε», αναφέρει η Χριστίνα Κοραή.

«Υπάρχει το απόρρητο. Όποιος και να προσκληθεί είτε είναι ο διευθυντής του γραφείου του Πρωθυπουργού, είτε είναι πρώην διοικητής της ΕΥΠ, θα επικαλεστούν το απόρρητο και δε θα βγει τίποτα», εξήγησε με τη σειρά του ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Μετά και από αυτή την αποκάλυψη λοιπόν φανταστείτε τι γίνεται σε υποθέσεις δημοσιογράφων και απλών πολιτών...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA