Βίντεο - ντοκουμέντο από την φονική επίθεση των Κρητικών στους Γερμανούς τουρίστες - Τους καταδίωξαν και τους εμβόλισαν με το φορτηγό | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βίντεο - ντοκουμέντο από την φονική επίθεση των Κρητικών στους Γερμανούς τουρίστες - Τους καταδίωξαν και τους εμβόλισαν με το φορτηγό

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο - ντοκουμέντο που μετέδωσε η ΕΡΤ1 το βράδυ της Τρίτης (23-08-2022) το οποίο παρουσιάζει την επίθεση των δύο Κρητικών στους Γερμανούς τουρίστες και δείχνει καρέ - καρέ πώς εμβόλισαν με το ημιφορτηγό τους το λευκό αυτοκίνητό τους...

Συγκεκριμένα, το οπτικοακουστικό υλικό της επίθεσης αποτυπώνει αρχικά το φορτηγάκι των Κρητικών να κλείνει από αριστερά το αυτοκίνητο των τουριστών και να πέφτει πάνω τους, με αποτέλεσμα οι ίδιοι να χτυπούν σε τρίτο αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια, όταν αυτοί προσπαθούν να το αποφύγουν και να απομακρυνθούν, το ημιφορτηγό παίρνει φόρα, κάνει όπισθεν και "καρφώνεται" με μεγάλη δύναμη πάνω στο καπό του λευκού αυτοκινήτου των Γερμανών. Ακολουθεί ο διαπληκτισμός, με τους περαστικούς να τρέχουν να δουν τι συνέβη, ενώ άλλοι φοβισμένοι να απομακρύνονται από την περιοχή.

Πρόκειται για το μοναδικό βίντεο - ντοκουμέντο που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές της Κρήτης και "καίει" τους δύο κατηγορούμενους, καθώς αντικρούει μέρος των βασικών ισχυρισμών τους ότι δήθεν προκλήθηκαν από τους τουρίστες.

Το βίντεο αυτό φαίνεται να είναι το αποτέλεσμα της καταδίωξης που είχε ξεκινήσει νωρίτερα στον Μυλοπόταμο και κατέληξε στο Πέραμα. Οι δύο δράστες αναγκάστηκαν μετά τον σάλο να παραδοθούν.

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν οι Γερμανοί τουρίστες έκαναν σήμα να σταματήσει το αυτοκίνητο των Κρητικών και, αφού σταμάτησε μπροστά στο δικό τους όχημα, ο οδηγός πήγε με το αυτοκίνητο στο πλάι για να ζητήσει τα στοιχεία τους από το παράθυρο.

Τότε, ο Κρητικός οδηγός κατέβηκε γρήγορα και χτύπησε τον έναν τουρίστα από το ανοιχτό παράθυρο, στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, πρώτος ο συνοδηγός του αυτοκινήτου των Κρητικών χτύπησε τον έναν Γερμανό και τότε κατέβηκε από το όχημα των τουριστών ο αδελφός του και χτύπησε τον Κρητικό οδηγό.

Στη συνέχεια, στον καβγά ενεπλάκη και ο συνοδηγός του οχήματος των Κρητικών, αφού κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος των Γερμανών.

Ενώ ήταν σε εξέλιξη ο καβγάς, ο οδηγός του οχήματος των Κρητικών πήγε στο αυτοκίνητο και πήρε ένα μεγάλο μαχαίρι. Αφού απείλησε τους Γερμανούς, εκείνοι έφυγαν, φοβούμενοι για τη ζωή τους.

Ακολούθησε καταδίωξη από τους κατηγορούμενος, που, σύμφωνα με τη δικογραφία, επιχείρησαν να τους βγάλουν εκτός δρόμου, χτυπώντας το αυτοκίνητό τους από πίσω.

Όταν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο έφτασε στον Δήμο Μυλοποτάμου, ο οδηγός του ΙΧΦ προσπέρασε το αυτοκίνητο των παθόντων, τους έκλεισε τον δρόμο και, κάνοντας όπισθεν, συνέχισε να χτυπάει το αυτοκίνητό τους από μπροστά, ώσπου παρευρισκόμενοι στο σημείο πολίτες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το αυτοκίνητο των παθόντων, οι οποίοι μετέβησαν αμέσως στο ξενοδοχείο τους, από όπου ενημέρωσαν την αστυνομία.

«Σωθήκαμε λόγω της οδήγησης που κάναμε και λόγω της παρέμβασης των πολιτών», είπαν οι Γερμανοί τουρίστες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA