Άγρια δολοφονία εργολάβου - Τον στραγγάλισαν πατέρας και γιος για οικονομικές διαφορές - Έκρυψαν και το πτώμα του (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Άγρια δολοφονία εργολάβου - Τον στραγγάλισαν πατέρας και γιος για οικονομικές διαφορές - Έκρυψαν και το πτώμα του (ΦΩΤΟ)

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, η δολοφονία του 46χρονου Αλβανού εργολάβου, για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση και ταυτοποιήθηκαν οι δύο δράστες...

Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο Έλληνες, πατέρα και γιό, 53 και 20 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία. Ο 53χρονος είναι ξενοδόχος.

Ειδικότερα, ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, την 30 Αυγούστου 2022 βραδινές ώρες δηλώθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχάγγελου η εξαφάνιση 46χρονου Αλβανού από βραδινές ώρες της 28 Αυγούστου 2022.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης την 31 Αυγούστου 2022 εντοπίσθηκε το όχημα του εξαφανισμένου σε αγροτική περιοχή.

Ακολούθως στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης έρευνας διαπιστώθηκε εμπλοκή των δύο συλληφθέντων οι οποίοι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (06-09-2022) προσήχθησαν Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και εξεταζόμενοι κατά την προανακριτική διαδικασία περιέγραψαν με λεπτομέρειες την πράξη τους, υποδεικνύοντας τον τόπο της ανθρωποκτονίας, καθώς και το σημείο όπου είχαν μεταφέρει - αποκρύψει την σορό του 46χρονου.

Αναλυτικότερα, την 28 Αυγούστου 2022 το βράδυ ο 46χρονος μετέβη σε συνάντηση με τους δράστες οι οποίοι, ένεκα μεταξύ τους οικονομικών διαφορών, διαπληκτίστηκαν και τον έπληξαν θανάσιμα. Στη συνέχεια προκειμένου να καλύψουν την πράξη τους, μετέφεραν το όχημα του 46χρονου σε αγροτική περιοχή και τη σορό του σε δεύτερο σημείο όπου την απέκρυψαν πρόχειρα.

Η σορός βρέθηκε, περισυνελέγη και παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Δημοκρατική» της Ρόδου, ο 46χρονος εργολάβος οικοδομών υπήκοος Αλβανίας, κάτοικος Φαληρακίου, έγγαμος, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, δολοφονήθηκε δια στραγγαλισμού με σχοινί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 53χρονος γνώρισε τον εργολάβο το 2014 οπότε και είχαν μια συνεργασία. Το 2019 ο 46χρονος ανέλαβε την ανακαίνιση του ξενοδοχείου του καθ΄ομολογία δράστη από την οποία προέκυψε οφειλή 75.000 ευρώ με 100.000 ευρώ (δεν έχει διευκρινιστεί το ακριβές ποσό) η οποία ήταν ανεξόφλητη και φέρεται να είναι και η αιτία της δολοφονίας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA