Κορονοϊός - «Μαϊμού» εμβολιασμοί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας: Έρευνες για μεγάλο κύκλωμα πίσω από την υπόθεση που αποκαλύφθηκε τυχαία - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κορονοϊός - «Μαϊμού» εμβολιασμοί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας: Έρευνες για μεγάλο κύκλωμα πίσω από την υπόθεση που αποκαλύφθηκε τυχαία - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Ερευνάται η πιθανότητα ύπαρξης μεγάλου κυκλώματος στην Εύβοια που αναλαμβάνει να εμβολιαστεί αντί των δικαιούχων κατά του κορονοϊού, μετά τη σύλληψη δύο Ελλήνων (άνδρας και γυναίκα) για την εμπλοκή τους σε «μαϊμού» εμβολιασμό στο Νοσοκομείο Χαλκίδας το μεσημέρι της Δευτέρας (12-09-2022)...

Στην δικογραφία που έχει σχηματίσει η Ασφάλεια Χαλκίδας εμπλέκονται ακόμα δύο άτομα με τις ίδιες κατηγορίες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στις έρευνες αναμένεται να εμπλακούν και αρμόδιες υπηρεσίες από την Αττική.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση που απέστειλε στο EviaZoom.gr:

«Συνελήφθησαν στις (12-09-2022) το μεσημέρι, από Αστυνομικούς Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, δύο άτομα (άνδρας και γυναίκα), οι οποίοι κατηγορούνται για απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω μετέβησαν σε Δημόσιο Νοσοκομείο της περιοχής και παρουσιάστηκαν στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, προκειμένου ο άνδρας (ο οποίος συνοδευόταν από την γυναίκα) να εμβολιαστεί κατά του COVID 19, σε ήδη προγραμματισμένο ραντεβού σε στοιχεία άλλου ατόμου.

Στην δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, περιλαμβάνονται ακόμη δύο άτομα με τις ίδιες κατηγορίες και συγκεκριμένα ο άνδρας, για λογαριασμό του οποίου θα ενεργούσε τον εικονικό εμβολιασμό ο συλληφθείς, καθώς και ένας ακόμη άνδρας ο οποίος, σύμφωνα με την έρευνα, φέρεται να συνεργάστηκε με την συλληφθείσα και να της παρέδωσε τα στοιχεία ταυτότητας του ατόμου που δήθεν θα εμβολιαζόταν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA