Νέα «βόμβα»: Ο Ολυμπιακός κλείνει και τον Χάμες Ροντρίγκες μετά τον Μαρσέλο (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέα «βόμβα»: Ο Ολυμπιακός κλείνει και τον Χάμες Ροντρίγκες μετά τον Μαρσέλο (ΦΩΤΟ)

Δεύτερη μεταγραφική «βόμβα» από τον Βαγγέλη Μαρινάκη...

Ο Ολυμπιακός λίγες ώρες πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου πυροδότησε δεύτερη τεράστια «βόμβα» μετά από αυτή του Βραζιλιάνου Μαρσέλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν σε όλα με την Αλ Ραγιάν για τον δανεισμό του Κολομβιανού Χάμες Ροντρίγκες ο οποίος έρχεται στην Ελλάδα για να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

«Ο Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό! Ο Κολομβιανός πετάει σήμερα (σ.σ. Τετάρτη) στην Ελλάδα για ιατρικές εξετάσεις και υπάρχει προφορική συμφωνία για δανεισμό». Αυτό έγραψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος δείχνει να έχει καλή πληροφόρηση το φετινό καλοκαίρι για τους «ερυθρολεύκους», αναφέρει ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

«Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Ολυμπιακός, ο οποίος απέκτησε πρόσφατα τον Μαρσέλο, πρώην συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται με τον παίκτη και με την Αλ Ραγιάν για να τον φέρει δανεικό. Ο ελληνικός σύλλογος θα ήταν έτοιμος να πληρώσει το 50% του μισθού του παίκτη, δηλαδή 3 εκατομμύρια δολάρια», τονίζει επίσης το γαλλικό footmercato.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA