Ολόκληρη η παρουσίαση του Μαρσέλο - Πανηγυρική φιέστα στο «Καραϊσκάκη» με 20.000 κόσμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ολόκληρη η παρουσίαση του Μαρσέλο - Πανηγυρική φιέστα στο «Καραϊσκάκη» με 20.000 κόσμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Νύχτα Μαρσέλο για τον Ολυμπιακό με θριαμβευτική υποδοχή...

Ο 34χρονος Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έφτασε στην Ελλάδα την Δευτέρα (05-09-2022) και ο πρωταθλητής τον παρουσίασε με κάθε επισημότητα στο κοινό του.

Το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» άνοιξε τις πόρτες του για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και εκείνοι ετοίμασαν θερμή υποδοχή για τον Μαρσέλο, ο οποίος εμφανίστηκε μπροστά τους μαζί με τη σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά. Το γήπεδο γέμισε με τουλάχιστον 20.000 κόσμο.

Ο Μαρσέλο αποθεώθηκε και αφού χόρεψε στους ρυθμούς των συνθημάτων και χαιρέτησε το κοινό, έκανε τον γύρο του γηπέδου και έγινε «ένα» με τους φίλους του Ολυμπιακού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσίασε το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε μαζί με τον παγκόσμιο Μαρσέλο. Έναν αληθινό θρύλο. Του εύχομαι να είναι δυνατός, να είναι μαζί μας για πολλά χρόνια. Ολοι μαζί να πανηγυρίσουμε μεγάλες νίκες, πρωταθλήματα και στην Ευρώπη. Να κερδίσουμε τίτλους, στην Ελλάδα και να προχωρήσουμε στην Ευρώπη», είπε μεταξύ άλλων, για τον παίκτη με το «12».

ΒΙΝΤΕΟ - ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΣΕΛΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA