Δικηγόρος Μαραντίνη: «Έχει κάνει έφεση ο εντολέας μου, δεν υφίσταται η πρωτόδικη καταδίκη του σε 12 μήνες φυλάκιση με αναστολή...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Δικηγόρος Μαραντίνη: «Έχει κάνει έφεση ο εντολέας μου, δεν υφίσταται η πρωτόδικη καταδίκη του σε 12 μήνες φυλάκιση με αναστολή...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τη δικαστική απόφαση στον γνωστό τραγουδιστή Θοδωρή Μαραντίνη, ο οποίος καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή στη διαμάχη του με την Σίσσυ Χρηστίδου για τη διατροφή των δύο παιδιών τους, ο δικηγόρος του τραγουδιστή μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό» και αναφέρθηκε στα όσα υποστηρίζει ο εντολέας του...

Ο δικηγόρος του, Δημήτρης Δουλιώτης τόνισε μεταξύ άλλων:

«Ήταν ένα ποινικό δικαστήριο, το οποίο έχει εφεσιβληθεί, έχει ασκηθεί έφεση και επομένως η υπόθεση αυτή εκκρεμεί, δεν έχει κριθεί η συγκεκριμένη υπόθεση...» και πρόσθεσε:

«Ο κ. Μαραντίνης κατέβαλε για ικανό χρονικό διάστημα στο ακέραιο τη διατροφή. Ο λόγος που κάποια στιγμή έκανε μερικές καταβολές ήταν μέσα στο 2020, δεδομένου ότι εξαιτίας του κορονοϊού υπέστη τεράστιο πλήγμα όλο το καλλιτεχνικό στερέωμα με αποτέλεσμα τη συρρίκνωση των εισοδημάτων των καλλιτεχνών. Θα την εξοφλήσει το συντομότερο δυνατό και το γνωρίζει αυτό η κα Χρηστίδου. Δεν έχει υπάρξει μήνας από το 2019 που χώρισε αυτό το ζευγάρι που ο κ. Μαραντίνης δεν έχει καταβάλλει διατροφή για τα παιδιά του, πλήρως ή μερικώς, και φυσικά ενδεικτικά να σας πω πως από το 2019 μέχρι σήμερα, έχει καταβάλλει διατροφή και δίδακτρα –παρά το όποιο υπόλοιπο- άνω των 110.000 ευρώ. Ο άνθρωπος προσπαθεί να ορθοποδήσει μετά από όλο αυτό το πλήγμα και σήμερα ήταν απαραίτητη η παρουσία μου. Το σύνολο των σχολικών υποχρεώσεων καλύπτεται από τον κ. Μαραντίνη...»

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA